Google ar putea lansa un telefon Nexus sub 100 dolari

telefon Nexus sub 100 dolari

Cei ce utilizeaza un telefon cu Android de ceva vreme, stiu ca seria Nexus este una din cele mai indragite game de smartphone, datorita raportului calitate / pret si a versiunii sistemului de operare care ruleaza pe aceste telefoane, deoarece Google are grija ca majoritatea posesorilor de Nexus sa beneficieze de cea mai noua versiune chiar si la doi ani de zile de la achizitionarea device-ului.

Anul acesta Google este asteptat sa lanseze cel putin doua terminale Nexus; smartphone-ul Nexus 6 si tableta Nexus 8, iar pe langa cele doua modele am putea asista la lansarea unui telefon Nexus sub 100 dolari.

Zvonuri recente venite pe surse din interiorul lantului de aprovizionare din Taiwan, spun ca Google s-a inteles cu MediaTek pentru furnizarea unui chipset pentru telefonul Nexus sub 100 dolari.

Telefonul s-ar putea vinde ca painea calda pe pietele emergente din toata lumea. Mai mult, ar putea deveni unul din cele mai bine vandute smartphone-uri din toate timpurile. Bineinteles, deocamdata este vorba doar de o serie de zvonuri, ramane sa vedem daca acestea au vreun sambure de adevar in urmatoarele luni.

Ti-ai dori un smartphone Google Nexus cu cea mai noua versiune de Android la un pret de pana in 400 lei?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.