Evolio X8 si X7 de saptamana aceasta disponibile si in variante de 16GB

evolio x8 si x7

Evolio X8 si X7 acum si in variante de 16GB.

Introdusa in luna decembrie a anului trecut (2013), gama premium a producatorului Evolio cuprinde tabletele Evolio X8 si X7, precum si noul smartphone Evolio X6 anuntat nu cu mult timp in urma.

Disponibile doar in variante de 8GB pana in prezent, tabletele Evolio X8 si X7 pot fi achizitionate de saptamana aceasta si in variante de 16GB, conform anuntului facut de producatorul roman.

Evolio X8 16GB costa 699 lei, in timp ce modelul de 8GB poate fi cumparat la pretul de 639 lei. La achizitia modelului de 16GB primiti cadou din partea producatorului o husa de tip stand, care sa sprijine tableta pe suprafetele plane. In timp ce Evolio X7 16GB costa 499 lei (la fel, cadou o husa de tip stand), in timp ce modelul de 8GB poate fi achizitionat la pretul de 439 lei.

Ambele modele in variante 8 si 16GB pot fi achizitionate direct din magazinul online al celor de la Evolio sau din magazinele de specialitate. Momentan retailul nu listeaza aceste doua modele 16GB, insa noi vom reveni cu linkuri catre magazinele care le vor avea in stoc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *