Camere FotoSmartphonesStiri

Galaxy K Zoom noua camera smartphone de la Samsung

Galaxy K Zoom

Samsung Electronics a anuntat noua camera smartphone Galaxy K Zoom, un dispozitiv hibrid care imbina functiile unui aparat de fotografiat de top cu experienta mobila.

Camera Galaxy K Zoom este dotata cu un ecran Super AMOLED HD de 4.8 inch in diagonala, o camera cu cea mai noua tehnologie in materie de obiective retractabile, care ofera zoom optic de 10x intr-o carcasa extrem de subtire si eleganta. Alte caracteristici notabile includ senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini foarte clare si detaliate inclusiv in conditii de iluminare scazuta. Galaxy K Zoom ofera stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a reduce neclaritatea cauzata de fotografierea obiectelor in miscare. Aceste specificatii permit captarea de imagini si video (Full HD) in culori vii, clare, chiar si atunci cand se utilizeaza zoom-ul sau cand fotografiile sunt realizate in conditii de iluminare scazuta. In plus, blitul Xenon ofera o lumina mai stralucitoare decat LED-urile pentru a imbunatati calitatea imaginii.

Odată cu lansarea Galaxy K zoom, Samsung demonstreză în continuare angajamentul față de crearea unor produse care îndeplinesc cerințele diverse ale consumatorilor noștri, a declarat Sun Hong Lim, Senior Vice President al Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics. Noul Galaxy K zoom le permite utilizatorilor să capteze și împărtășească momentele lor cele mai importante de zi cu zi la o claritate uimitoare, cu confortul și conectivitatea unui smartphone Galaxy, pentru o experiență unică de utilizare.

Samsung Galaxy K Zoom masoara 137.5 x 70.8 x 16.6 (20.2) mm, cantareste 200g si va beneficia de un procesor hexa-core (4 nuclee 1.3GHz Quad-Core + 2 x 1.7GHz Dual-Core), iar sistemul de operare este Android 4.4 KitKat. Dispozitivul mai beneficiaza de 2GB memorie RAM, 8GB spatiu stocare + slot microSD si o baterie de 2430 mAh.

Device-ul va fi disponibil in curand in doua variante pe alb sau negru. Momentan nu avem detalii despre comercializarea lui si nici pretul sau.

https://www.youtube.com/watch?v=S6pdF6pgeeo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!