Despachetare GSmart Rey R3 (Video)

Despachetare GSmart Rey R3
Despachetare GSmart Rey R3

Gigabyte a lansat la sfarsitul lunii martie un nou smartphone accesibil cu Android, denumit GSmart Rey R3. Telefonul a ajuns relativ repede pe piata noastar si la doar cateva saptamani a ajuns si pe masa noastra de teste.

Pentru inceput va prezentam clipul de despachetare GSmart Rey R3 si o prezentare rapida a sa, iar in urmatoarele zile vom publicat si un review complet al acestui model.

Gsmart Rey R3 are un ecran de 4.5 inch, un procesor dual-core de 1.3GHz, 1GB de RAM, 4GB memorie interna + slot microSD pana la 32GB, o camera foto de 8MP si sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

Videoclipul de despachetare GSmart Rey R3:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Lamiita Durac

Pentru ca nu are buton de like postarea ( sau nu-l gasesc eu ? ) LIKEEEE

SORYN

PE CAND UN REVIEW LA SAGA S3 ??? DESI E MAI INTERESANT DECAT R3, NU MERITA UN TUTORIAL ??? DESI L-AS CUMPARA ACUMA DIN ORICE MAGAZIN DIN CLUJ DAR NIMENI NU-L ARE. CUM SA CUMPAR CEVA GEN SAGA S3 DACA NU-L VAD FIZIC ? MACAR PE NET SA VAD UN REVIEW……BINE CA TOATE IEFTINITURILE AU REVIEW !

SORYN

AM INTREBAT PUR SI SIMPLU. IAR FAPTUL CA VOI FACETI REVIEW DOAR LA CE PUTETI, DOAR LA CE E DISPONIBIL, VA MULTUMITI DOAR CU CE SE PUNE LA DISPOZITIE, ATUNCI……ASTA DA ” FRUSTRARE ”.

IAR PENTRU FAPTUL CA CA UNII, GEN EU, INTRAM SI INTREBAM CEVA SUNTEM FACUTI ‘ FRUSTRATI ‘, ASTA E LIPSA DE BUN SIMT MAI ALES DUPA CE VA MAI DAM SI ‘ LIKE ‘ LA AMRATA DE PAGINA DE FACEBOOK.

‘ UNLIKE ‘…….FRUSTRATILOR.

Andruseac Dănuț

din descriere și imagini pare un smartphone ok

0
Would love your thoughts, please comment.x