Dimple, un accesoriu inedit pentru smartphone si tableta

dimple

Dimple, un accesoriu inedit pentru smartphone si tableta

Ce spuneti de 4 butoane personalizabile, ce pot fi atasate pe un smartphone sau tableta? Dimple poate face asta. Cu ajutorul tehnologiei NFC implementate pe telefon sau tableta, Dimple ofera 4 butoane ce pot fi personalizate pentru a avea acces mult mai rapid la cele mai frecventate aplicatii.

Nu necesita modificari software, ci simpla existenta a tehnologiei NFC (Near Field Communication) pe telefon sau tableta. Fiecare buton are un ID NFC, astfel incat Dimple stie ce aplicatie e atribuita pe fiecare ID. Din pacate, smartphone-urile cu carcasa din metal, ca HTC One nu permit functionarea unui astfel de accesoriu. Motivul este necunoscut.

Dimple e in stadiu de proiect, iar pentru a fi comercializat pe piata trebuie finantat. Astfel, in data de 6 Mai, pe Indiegogo are loc o campanie de finantare, iar dezvoltatorii acestui proiect spera ca va fi gata pe la inceputul lunii August. Iar pentru o donatie de $27 poti rezerva un astfel de accesoriu, insa doar daca aceasta campanie va reprezenta un succes.

 

sursa 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *