SmartphonesStiri

Presupus iPhone 6 apare intr-o galerie foto

presupus iPhone 6

Presupus iPhone 6

De 1 mai am avut ocazia sa arunca o privire pe o macheta iPhone 6 care se presupune ca ne arata design-ul final al noului telefon Apple.

Internetul e plin de zvonuri legate de viitoarele modele iPhone 6, care ar fi cel putin 2 la numar: unul care va masura 4.7 inch in diagonala, iar celalalt care va ocupa, se pare, segmentul phablet-urilor intre 5.5 si 5.7 inch in diagonala.

Astazi, o galerie foto cu un presupus iPhone 6 a ajuns in presa de specialitate, aratandu-ne un telefon care seamana izbitor cu macheta pe care am vazut-o ieri.

Cu toate ca aceste imagini par autentice, specialistii din domeniu sunt deocamdata rezervati in priviinta prototipului care apare in fotografii.

In afara dimensiunii ecranului, grosimii carcasei (mai subtire ca cea de pe iPhone 5S) si a faptului ca el va fi protejat de un strat de safir, restul de informatii despre partea tehnica a lui iPhone 6 sunt aproape inexistente. Probabil ca pe parcursul urmatorelor luni, pana la lansarea care se zvoneste ca va avea loc la toamna, vor mai aparea informatii si chiar imagini cu noile telefoane iPhone.

Ce parere aveti despre aceste imagini? V-ar surade ideea ca iPhone 6 sa arate asa?

 sursa: Baidu | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!