Galaxy S3 primeste Android 4.4 in SUA, ar putea ajunge si la noi in curand

Galaxy S3 primeste Android 4.4

Galaxy S3 primeste Android 4.4 in SUA.

A trecut mai bine de jumatate de an, de cand Google anunta Android 4.4 KitKat si totusi, producatorii de smartphone abia reusesc sa distribuie cate o actualizare de software pe ici, pe colo unor device-uri.

Conform operatorului american Sprint, posesorii de Samsung Galaxy S3 din aceasta retea sunt eligibili pentru un upgrade de software la versiunea Android 4.4. De ce, ne-ar interesa pe noi ce primesc americanii? Pentru ca aceasta stire ar putea fi primul indiciu care sugereaza ca Samsung Electronics impreuna cu operatorii telecom de pe glob, se pregatesc sa distribuie KitKat pe Galaxy SIII (GT-I9300).

Spre sfarsitul anului trecut, posesorii de Galaxy S3 primeau o actualizare Android 4.3, care le-a dat mari batai de cap atat lor, cat si producatorului sud coreean.

Momentan nu avem nici o informatie oficiala de la Samsung Romania sau de la vreunul din operatorii nostri (Orange, Cosmote sau Vodafone), insa fiti siguri ca atunci cand vom avea aceasta informatie o vom face publica.

Intre timp, daca cineva cu un Galaxy SIII primeste KitKat de la Samsung sau operatori, va rugam sa postati un comentariu pe acest articol, pentru ca toata lumea sa afle de aceasta actualizare.

sursa

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *