SmartphonesStiri

Cosmote primul operator ce introduce Nokia X Dual SIM in oferta

Nokia X Dual SIM

Cosmote aduce de astazi in oferta sa, telefonul Nokia X Dual SIM cu sistemul de operare Android. Fiind primul smartphone cu Android produs de Nokia telefonul se adreseaza celor care isi doreau de foarte mult timp un telefon Nokia care sa ruleze sistemul celor de la Google.

Nokia X Dual SIM are un display de 4 inci, cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB capacitate de stocare, suport microSD si o camera foto de 3 megapixeli. Telefonul ofera conectivitate 3G si acces la magazinul de aplicatii Android al Nokia.

Smartphone-ul Nokia X Dual SIM este disponibil in magazinele Cosmote, Romtelecom si Germanos la pretul de 89 lei impreuna cu abonamentul Cosmote Free M pe 24 de luni, care, pentru doar 15 euro pe luna (TVA inclus), ofera 250 de minute nationale si internationale in Zona 1, 250 de SMS-uri nationale, nelimitat minute in retea si in Romtelecom, SMS-uri in retea, precum si trafic de date (viteza scade dupa depasirea traficului recomandat de 250 MB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fara contract la pretul de 499 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!