AccesoriiSmartphonesStiriTablete

LG debuteaza cu primele gadgeturi purtabile: Lifeband Touch si castile Heart Rate

Lifeband Touch si castile Heart Rate

Lifeband Touch si castile Heart Rate

LG Electronics si-a anuntat astazi debutul pe segmentul gadgeturilor purtabile, prin lansarea a doua produse noi: bratara Lifeband Touch si castile Heart Rate.

Lifeband Touch si castile Heart Rate vor debuta pe piata spre finalul acestei luni. Astfel ca, colectarea mult mai exacta a datelor si analiza actuala disponibila va usura preluarea controlului asupra sanatatii celor ce vor purta aceste noi dispozitive. Ambele vor putea fi conectate prin WiFi la marea majoritate a modelelor de smartphone existente pe piata la acest moment, inclusiv cu LG G Flex, LG G2 Mini sau LG G Pro 2.

G Lifeband Touch este prevazut cu un panou tactil OLED, care oferă acces simplu în timp real la o gamă completă de date pe toată perioada antrenamentului, astfel utilizatorii își pot urmări progresul și ajusta programele de antrenament conform informațiilor primite. Proiectat pentru a fi uşor şi simplu de utilizat, acesta include un algoritm unic de mişcare senzorială care porneşte automat ecranul în momentul în care utilizatorul îşi roteşte încheietura. LG Lifeband Touch dispune de doi senzori – un accelerometru cu trei axe și un altmetru – care împreună furnizează cele mai precise date, în timp real. Mai mult, LG Lifeband Touch permite utilizatorilor să verifice apelurile și mesajele primite și să vizualizeze listele de redare de muzică de pe smartphone-urile lor, aceștia rămânând astfel conectați și, în același timp, având un antrenament neîntrerupt.

Brățara Lifeband Touch este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și este creată pentru a fi folosită cu aplicația Fitness LG, precum și aplicațiile de fitness populare, cum ar fi MyFitnessPal, Runkeeper și MapMyFitness. Bateria de lungă durată de 90mAh poate fi folosită 5 zile fără să fie reîncărcată. Și, spre deosebire de alte dispozitive de fitness ușor de purtat, care sunt concepute pentru a se potrivi pentru oricine, LG Lifeband Touch este disponibil în trei dimensiuni diferite pentru a se potrivi cât mai bine utilizatorului.

LG Heart Rate Earphones_using scene

Căştile LG Heart Rate sunt create pentru a capta cu acuratețe semnalele fluxului sângelui din interiorul urechii cu ajutorul tehnologiei senzoriale PerformTek®, oferind, în același timp, un sunet excelent. Datorită fiziologiei unice a urechii, cu ajutorul căștilor LG Heart Rate, utilizatorii pot obține date legate de sănătate și de fitness mult mai exacte decât cu alte dispozitive, în special atunci când desfășoară o activitate fizică. Căștile Heart Rate pot fi folosite și împreună cu brățara LG Lifeband Touch.Un medalion clip-on conectat la căşti oferă conectivitate Bluetooth, care permite unităţii să transmită date către LifeBand Touch sau către un smartphone compatibil.Când folosesc aplicația LG Fitness, utilizatorii pot primi, de asemenea, actualizări de stare sonore, oferindu-li-se date biometrice, cum ar fi ritmul cardiac şi consumul maxim de oxigen (VO2 maxim), în timp real.

După lansarea în SUA în data de 18 mai, brățara LG Lifeband Touch va fi lansată pe piețele cheie din Asia și Europa, în zilele și săptămânile următoare. Detalii suplimentare

despre noi dispozitive LG ușor de purtat vor fi anunțate la nivel local atunci când acestea vor deveni disponibile.

Specificații bratara Lifeband Touch:
  • Ecran: OLED de 0.9 inci(128 x 32)
  • Baterie: 90mAh
  • Conectivitate: Bluetooth 4.0
  • Lungimea benzii: 196mm (XL) / 181mm (L) / 166mm (M)
  • Greutate: 53.1g(XL) / 50.1g(L) / 49.9g(M)
Specificații casti Heart Rate:
  • Baterie: 200mAh
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0
  • Dimensiune: 46 x 33 x 17mm
  • Greutate: 26.7g (Căști) / 18g (Medalion clip-on)
  • Alte specificații: Hands Free Call, Voice Guide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!