Moto E si Moto G 4G lansate la Londra de dimineata

Moto E si Moto G 4G

Moto E si Moto G 4G.

Intr-un eveniment de “adio” organizat astazi de dimineata la Londra, dedicat primului telefon mobil flip lansat de Motorola acum foarte multi ani, producatorul a lansat Moto E si Moto G 4G.

Acum 9 luni de zile Motorola a introdus franciza Moto impreuna cu modelul de varf Moto X, iar cateva luni mai tarziu telefonul ce avea sa devina cel mai bine vandut si mai cautat smartphone accesibil, Moto G, un telefon cu un ecran mai bun ca cel Retina de pe iPhone.

Astazi, Motorola a introdus un nou smartphone si mai accesibil, Moto E, un telefon dedicat pietelor emergente. Telefonul beneficiaza de un ecran IPS cu diagonala de 4.3-inch si o densitate a pixelilor 256ppi. Moto E este echipat cu un procesor dual-core de 1.4GHz Snapdragon 200, o baterie de 1980 mAh, slot microSD pana la 32GB, o camera foto de 5MP si cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KitKat. 

Moto E are un pret recomandat Motorola de 480 lei, dar probabil ca in Romania (daca va ajunge) va costa in retail undeva in jur de 550 – 600 lei.

Moto_G_LTE

Cel de-al doilea telefon lansat astazi la Londra, este Moto G 4G, un telefon cunoscut pietei noastre in varianta dual SIM cu 3G. Specificatiile tehnice sunt aceleasi ca pe varianta originala.

https://www.youtube.com/watch?v=v5Asedlj2cw

4 Comentarii

      Comenteaza

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *