Seria Galaxy Tab 4 de astazi disponibila si in Romania

seria Galaxy Tab 4

Samsung Electronics Romania anunta ca incepand de saptamana aceasta seria Galaxy Tab 4 este disponibila si pe piata noastra, tabletele putand fi achizitionate de la partenerii producatorilor.

Dupa lansarea tabletelor Galaxy TabPro si Galaxy NotePro din luna ianuarie, Samsung a mai anuntat seria Galaxy Tab 4 in luna aprilie, gama multimedia dedicata intregii familii, ce include trei modele: Galaxy Tab 4 7.0 (model SM-T230), Galaxy Tab 4 8.0 (model SM-T330) si Galaxy Tab 4 10.1 (model SM-T530).

Seria Galaxy Tab 4 ofera o gama de servicii care le permit utilizatorilor sa acceseze diferite tipuri de continut. Printre aceste servicii se numara: Group Play, un sistem prin care utilizatorii pot face schimb de muzica, documente sau jocuri in timp real; Samsung Link, ce permite schimbul de informatii cu orice dispozitiv SMART oricand, oriunde; WatchON, ce permite vizionarea de filme si seriale pe orice dispozitiv, indiferent daca esti acasa sau nu.

Deocamdata nu am gasit listate online noile tablete Samsung la niciun magazin de retail de la noi, dar vom reveni cu detalii si linkuri atunci cand ele vor fi disponibile.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x