Surface Pro 3 si Surface Mini se lanseaza pe 20 Mai (Microsoft Live Video)

Surface Pro 3

Marti, 20 Mai, compania Microsoft va sustine o conferinta de presa, unde ne asteptam ca “tanarul” producator de hardware sa lanseze doua tablete noi din seria Microsoft Surface: Surface Mini si Surface Pro 3.

In weekend-ul abia incheiat, au aparut noi informatii care dezvaluie o serie de specificatii cheie ale noii tablete Microsoft Surface Pro 3, precum si pretul la care tableta va fi comercializata in Statele Unite.

Tableta Surface Pro 3 este asteptata cu un ecran cu diagonala intre 10.6 si 12 inch, in timp ce butonul Windows, care pana acuma a fost pozitionat pe orizontala (in modul Landscape), pe noile modele va fi mutat pe partea verticala.

In plus, se zvoneste ca vor fi mai multe modele de Surface Pro 3, modelul cel mai accesibil ar trebui sa fie dotat cu un chipset Intel I3, 4GB memorie RAM, 64GB spatiu stocare, iar pretul ei va fi $800. Al doilea model, varianta Slate va beneficia de un chipset Intel I5, la fel 4GB de RAM si 128GB spatiu stocare. Pretul acestui model ajunge la $1000. O a doua varianta cu acelasi procesor I5 va fi echipata cu 8GB de RAM, 256GB spatiu intern, iar pretul ei va fi de $1300.

Vor mai fi si doua modele bazate pe chipsetul Intel I7. Primul model echipat cu 8GB de RAM si 256GB spatiu intern la un pret de $1550, in timp ce modelul de varf al liniei Surface Pro 3 va fi dotat cu 8GB memorie RAM, 512GB spatiu de stocare si un pret de $1950.

La acelasi eveniment Microsoft, ce va avea loc maine, compania va lansa si modelul de tableta Surface Mini. Intregul eveniment va putea fi urmarit live video stream pe Internet incepand cu ora 08:00 AM (Pacific Time,New York), ora 15:00 in Romania (sper sa fi calculat corect ora de desfasurare a evenimentului).

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x