WWDC 2014 va fi transmis live video pe Internet de catre Apple

WWDC 2014

Evenimentul anual World Wide Developers Conference organizat de Apple pe data de 2 iunie, va fi transmis si anul acesta ca si in anii precedenti pe Internet, dar va fi accesibil doar celor care detin unul din produsele sale, adica: browserul Safari 4 sau versiune mai noua pe OS X v10.6 sau o versiune mai noua; Safari pe iOS 4.2 sau o versiune mai recenta. Aceasta transmisie live mai poate fi urmarita si cu ajutorul generatiei a doua sau a treia de Apple TV cu softul 5.0.2 sau o versiune mai recenta.

Pe langa partea de software, subiectul principal al conferintei WWDC 2014, Apple ar putea anunta si cateva suprize hardware. Se vorbeste despre debutul unui produs nou denumit Apple Smart Home, cu ajutorul caruia clientii producatorului american vor putea controla lumina, electrocasnicele si alarmele din casa direct de pe iPhone sau iPad.

Anul trecut in cadrul WWDC 2013, Apple a lansat MAC OS X Mavericks, iOS 7 si Mac Pro. Anul acesta, ne asteptam ca producatorul sa anunte pe langa Apple Smart Home, iOS 8, noua versiune de OS X si, poate un nou Mac, urmand ca din toamna sa lanseze noile si mult-ateptatele modele de iPhone 6, noile iPad-uri si, posibil un smartwatch.

sursa

2 Comentarii

 1. Adi

  28/05/2014 at 17:54

  Se pare ca va merge si din windows cu quicktime

  • Florin Popovici

   28/05/2014 at 18:07

   ar fi bine sa poata avea acces toata lumea.. vom reveni cu informatii legate de streamul live atunci cand va fi cazul

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *