WWDC 2014 va fi transmis live video pe Internet de catre Apple

WWDC 2014

Evenimentul anual World Wide Developers Conference organizat de Apple pe data de 2 iunie, va fi transmis si anul acesta ca si in anii precedenti pe Internet, dar va fi accesibil doar celor care detin unul din produsele sale, adica: browserul Safari 4 sau versiune mai noua pe OS X v10.6 sau o versiune mai noua; Safari pe iOS 4.2 sau o versiune mai recenta. Aceasta transmisie live mai poate fi urmarita si cu ajutorul generatiei a doua sau a treia de Apple TV cu softul 5.0.2 sau o versiune mai recenta.

Pe langa partea de software, subiectul principal al conferintei WWDC 2014, Apple ar putea anunta si cateva suprize hardware. Se vorbeste despre debutul unui produs nou denumit Apple Smart Home, cu ajutorul caruia clientii producatorului american vor putea controla lumina, electrocasnicele si alarmele din casa direct de pe iPhone sau iPad.

Anul trecut in cadrul WWDC 2013, Apple a lansat MAC OS X Mavericks, iOS 7 si Mac Pro. Anul acesta, ne asteptam ca producatorul sa anunte pe langa Apple Smart Home, iOS 8, noua versiune de OS X si, poate un nou Mac, urmand ca din toamna sa lanseze noile si mult-ateptatele modele de iPhone 6, noile iPad-uri si, posibil un smartwatch.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Adi

Se pare ca va merge si din windows cu quicktime

0
Would love your thoughts, please comment.x