Transformer Book V, laptop-ul hibrid cu smartphone detasabil

transformer-book-v

ASUS lanseaza Transformer Book V, laptop-ul cu smartphone Android detasabil

ASUS se tine pe culmi inalte prin lansarea Transformer Book V. “V” inseamna 5, deci cifra romana. ASUS Transformer Book V este un laptop hibrid cu smartphone Android detasabil. Pana aici suna destul de interesant, nu?

Transformer Book V, un laptop cu diagonala de 12.5 inch, ce functioneaza ca laptop sau ca tableta, dar care are si un smartphone Android detasabil la “bord”. Pana acolo vorbim de laptopul hibrid, ale carui specificatii prezinta un sistem de operare Windows 8.1, un procesor Intel Core, un display de 12.5 inch IPS HD, 4GB RAM, si o baterie ce promite o autonomie de pana la 10 ore de navigare web. La capitolul stocare interna, Transformer Book V are 128GB.

Mai departe, ajungem la principala atractie, smartphone-ul de la bordul Transformer Book V, smartphone numit ZenFone.

ZenFone este un smartphone cu o diagonala de 5 inch, fiind primul ce ruleaza un procesor quad-core Intel Atom (Moorefield) cu arhitectura pe 64-bit, impreuna cu radio LTE. Are 2GB RAM, doua camere foto de 8MP (spate) si 2MP (fata), 64GB memorie interna, o greutate de 140g, 11mm grosime si o baterie de 2500 mAh.transformer-book-v-1

Partea cea interesanta este relatia dintre cele doua dispozitive, adica intre laptop-ul hibrid si smartphone, deoarece atunci cand smartphone-ul este atasat la laptop, poate fi afisat pe display-ul laptop-ului de 12.5 inch, sistemul de operare Android. Astfel, poate opera in 5 moduri: Tableta Windows, laptop Windows, smartphone Android, tableta Android si laptop Android.

Vom reveni cu detalii privind pretul si data de lansare pentru ASUS Transformer Book V, de indata ce producatorul le va dezvalui in mod public.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.