Spune-ne de ce utilizezi serviciile 4G si te premiem [Concurs incheiat]

orange-4g-retea

Spre finalul lui 2012 Orange Romania anunta lansarea serviciilor 4G la Predeal. Anuntul a fost urmat apoi de primele teste comerciale la inceputul lui 2013 si de anuntul oficial prin care serviciile Orange 4G deveneau disponibile pe toate tipurile de device-uri (laptop, tableta, model, smartphone). In prezent, Orange este singurul operator din Romania care ofera servicii 4G clientilor de cartele PrePay, si asta, inca din luna septembrie a lui 2013.

In aprilie anul acesta, Orange anunta lansarea propriei retele Orange 4G in peste 1000 de localitati din tara acoperind 45% din populatia Romaniei si 73% din populatia din mediul urban. In acelasi timp, operatorul ofera posibilitatea de a putea testa serviciile sale 4G+ (viteza de pana la 300Mbps) intr-unul din Orange shop-urile din mai multe orase, printre care si Timișoara: Bd. Republicii, nr. 8 (recent vizitat si de Gadget Talk Romania pentru teste).

Screenshot_2014-06-10-11-45-00

Voi ati testat serviciile Orange 4G? Care este motivul pentru care ati vrea sa utilizati aceasta tehnologia 4G si la ce v-ar ajuta? Asteptam comentariile voastre pe aceasta tema aici pe articol, iar daca va simtiti inspirati, ne puteti trimite fotografii sau videoclipuri scurte (de cateva secunde) pe adresa contact@gadget-talk.ro, iar noi vom oferi unui fericit castigator o invitatie de 2 persoane la festivalul Summer Well 2014 din Bucuresti (permite doar accesul la festival). Castigatorul dublei invitatii va fi anuntat pe data de 16 iunie impreuna cu alte doua premii surpriza oferite de Orange.

Update: Concursul s-a incheiat! Vom anunta in curand castigatorii.

18 Comentarii