Actualizare Android 4.4 pentru Ascend P6 distribuita in Europa

Huawei ascend p6 review

A trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit mare lucru despre actualizarea Android 4.4 pentru modelul de smartphone Huawei Ascend P6. Ei bine, iata ca astazi avem noutati pentru posesorii de Ascend P6 din Europa, inclusiv din Romania dupa debutul oficial al noului flagship – Ascend P7.

Se pare, ca o actualizare Android 4.4 pentru Ascend P6 este deja distribuita europenilor, conform unor utilizatori din Olanda. Noul firmware pentru piata din vestul europei are o dimensiune de 790MB si poate fi descarcat OTA (prin notificare wireless).

Aceasta actualizarea de software va schimba destul de mult interfata grafica a telefonului, deoarece va primi cel mai probabil (desi nu e confirmat inca) noua interfata Emotion UI 2.0, dar si imbunatatiri ale sistemului de operare pe parea de stabiliate si performanta. De asemenea, actualizarea aceasta va aduce si cateva functii noi software / aplicatii de la Huawei.

Actualizare Android 4.4 pentru AScend P6

Momentan nu avem nici o confirmare din partea Huawei Romania legat de acest software update, dar vom reveni cu detalii daca va fi cazul.

Intre timp, daca cineva din Romania reuseste sa actualizeze telefonul la noua versiune de firmware care aduce KitKat, va rugam sa ne lasati un comentariu si sa ne transmiteti cum se manifesta telefonul cu noul soft.

sursa

2 Comentarii

  1. ionut

    December 24, 2014 at 12:05 am

    merge mai greu ca vechiul….cum sa fac sa revin la versiunea de baza

  2. Bila

    May 2, 2015 at 5:27 pm

    Al meu nu se mai deschide

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *