HTC One E8 se vinde ca painea calda in Asia, peste 50.000 unitati in 15 minute

htc one e8

HTC One E8 un mare succes in Asia.

Dupa lansarea telefonului de top HTC One M8 din luna martie, producatorul taiwanez a mai lansat recent o versiune ceva mai ieftina a acestui model denumita HTC One E8.

Diferentele dintre One M8 si One E8 sunt vizibile. In primul rand One E8 este construit din material plastic in timp ce modelul flagship are o carasa unibody realizata in proportie de 90% din aluminiu, iar combinatia de doua camere foto de pe spate este inlocuita de o singura camera foto cu un senzor de 13 megapixeli. Altfel, la interior avem parte de aceleasi specificatii hardware: un procesor Snapdragon 801, 2GB de RAM, 16GB memorie interna pe telefon (128GB prin slot microSD), ecran Full HD de 5 inch in diagonala si Android 4.4 KitKat cu HTC Sense 6.0. Sa mai mentionam si faptul ca HTC One E8 este disponibil in varianta dual SIM.

HTC a anuntat pe o retea de socializare ca a vandut peste 50.000 de unitati HTC One E8 in numai 15 minute de la data intrari smartphone-ului in comert. Se pare ca acest model se bucura de un real succes in randul clientilor din Asia.

Momentan nu stim cand sau daca va fi disponibil pe piata din Europa, insa va putem spune ca telefonul costa $480 la liber, aproximativ 1500 lei, adica o diferenta de aproximativ 1000 lei intre el si One M8.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.