Pantalonii wireless pentru smartphone-urile Lumia

pantalonii wireless

Pantalonii wireless iti incarca smartphone-ul Lumia in cel mai simplu mod

Incarcarea smartphone-ului poate fi o bataie de cap, deoarece autonomia bateriilor inca reprezinta o problema, depinzand in mare parte de tipul de folosire al utilizatorului. Cel  mai prost moment e atunci cand ramai fara baterie in mijlocul unei zile destul de aglomerate, cu intalniri in interes de serviciu sau alti factori care nu-ti permit cateva ore dedicate pentru incarcarea smartphone-ului.

Pantalonii wireless iti pot veni in ajutor intr-un mod simplu si eficient. Designer-ul britanic, A. Sauvage a creat prima pereche de pantaloni wireless pentru colectia londoneza de moda: “Modern Man”. Tehnologia implementata este preluata de la incarcatorul wireless Nokia DC-50, destinat smartphone-urilor Lumia. Fiind incarcator wireless, e lesne de inteles ca pantalonii wireless vor incarca doar smartphone-urile Lumia ce se incarca wireless, adica cu tehnologie Qi.

Disponibilitatea acestui obiect de vestimentatie e foarte restrans, deoarece pantalonii wireless vor fi disponibili pentru pre-comenzi, in curand, doar pe site-ul Amazon, iar pretul este inca necunoscut.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *