Reteaua Vodafone 4G se extinde la 19 orase pe teritoriul Romaniei

Gadget Talk Youtube

reteaua vodafone 4g

Reteaua Vodafone 4G isi extinde acoperirea pe teritoriul Romaniei la 19 orase.

Grupul Vodafone a anuntat astazi extinderea propriei retele 4G LTE in alte 9 orase din tara ajungand la un total de 19 orase importante ale Romaniei.

Reteaua Vodafone 4G ajunge de saptamana aceasta in urmatoarele orase din tara: Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures, alaturi de Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

“Ne bucuram sa oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone romanilor din 19 orase, la viteze de pana la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptata a retelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populatia urbana a tarii. Numarul terminalelor 4G din reteaua noastra a ajuns la 160,000 si tot mai multi clienti ai serviciilor de business adopta solutiile 4G pentru a benefica de experienta superioara si eficienta crescuta aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania.

Acoperirea retelei 4G va fi de 100% din populatie, in toate cele 19 orase, pana la sfarsitul lunii iulie.

Pentru clientii companii, Vodafone Romania a implementat o serie de solutii de ultima generatie, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o solutie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din tara, sau o solutie completa de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizata a datelor si acces de pe smartphone-uri si tablete.

Pentru clientii persoane fizice, Vodafone Romania a inclus, recent, serviciile 4G in toata gama de abonamente RED, la preturi ce pornesc de la 19 Euro/luna (TVA inclus). Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul operatorului.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *