Nokia X2 anuntat cu suport dual SIM si o estetica mai buna

Nokia X anuntat

Nokia X2 anuntat cu mare entuziasm de Microsoft.

Acum patru luni de zile Nokia ne introducea in lumea familie Nokia X, o gama de smartphone-uri ce ruleaza sistemul de operare Android, daca va vine sa credeti sau nu.

Prima generatie de Nokia X a intrat in comert cu specificatii dezamagitoare, dar fiindca vorbim de o incercare a producatorului pe un segment de piata nou, poate fi considerat un experiment de care finlandezii par a fi mandrii, deoarece astazi au anuntat a doua generatie a acestui smartphone – Nokia X2 dual SIM.

Nokia X2 aduce destul de multe noutati: un CPU Snapdragon 200 de 1.2GHz fata Snapdragon S4 Play de 1GHz, 1GB memorie RAM fata de doar 512MB pe primul model, un ecran ceva mai mare, 4.3 inch in diagoanala fata de doar 4 anterior, o camera foto ceva mai buna de 5MP fata de doar 3MP pe prima generatie si o baterie cu o capacitate usor mai mare 1800 mAh fata de doar 1500 pe precedentul model.

http://www.youtube.com/watch?v=Ri7qNQc5Q08

Estetica noului model este si ea imbunatatita, acum carcasa este lucioasa, primind un plus de personalitate fata de primul model si un buton dedicat Home (Acasa).

Nokia X2 costa $100 si vine cu preinstalat cu platforma  Nokia X platform 2.0 UI bazata pe Android AOSP.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *