Vodafone a lansat noua reclama “Vorbesti, dublu net primesti”

dublu net primesti

“Vorbesti, dublu net primesti”, noua reclama Vodafone

Vodafone Romania lanseaza o noua reclama ce promoveaza promotia recent lansata “Vorbesti, DUBLU net primesti”, promotie dedicata utilizatorilor cartelei Vodafone, noi si existenti, avand posibilitatea de a acumula trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate sau primite, indiferent de retelele telefonice.

Astfel, orice utilizat de cartela Vodafone este invitat sa isi inscrie un prieten in promotia “Vorbesti, DUBLU NET primesti”, prin SMS gratuit la 2777. Dupa inscriere, ambii utilizatori vor primi 2MB/apel, pentru convorbiri efectuare sau primite. Traficul de date se acorda de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar. Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut.

Clientii cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani dupa inscrierea in promotia “Vorbesti, DUBLU NET primesti”, iar valabilitatea este de doua saptamani. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, adica echivalentul a 5 apeluri telefonice. Traficul de date se consuma cu prioritate, adica inaintea oricarui alt bonus, extraoptiune sau credit, fiind valabil doar in tara. Inscrierile sunt deschise pana la data de 31 Iulie 2014. Imediat inscrisi in promotie, clientii vor beneficia de bonusul de Internet pana pe 31 Ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

Totodata, pentru promovarea noii promotii, Vodafone a lansat si o reclama, ce ii are ca protagonisti pe Mihai Boldeanu (22 ani, student la Politehnica), Ovidiu Cotirta (24 ani, vlogger), personaje reale care vor dezvolta o noua aplicatie mobila, numita Reputador, ce va fi disponibila in curand. Mai multe informatii despre personaje gasiti pe pagina lor de Facebook, iar mai multe informatii despre promotia “Vorbesti, DUBLU NET primesti” gasiti pe pagina operatorului.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.