Toate abonamentele Orange includ 4G, din 10 iulie

abonamentele Orange includ 4G

Din 10 iulie, abonamentele Orange includ 4G

Orange Romania a dat startul unei oferte de vara, cu destule avantaje. Astfel, abonamentele Orange includ 4G, fara taxe suplimentare, avand posibilitatea de a achizitiona si telefoane 4G la reduceri speciale. De mentionat este faptul ca absolut toate abonamentele Orange includ 4G.

Din 10 iulie, toti clientii (persoane fizice) care activeaza ori reinnoiesc un abonament Orange beneficiaza de internet la viteze 4G de 30Mbps pentru download si 15Mbps upload, fiind viteze medii reale. Mai mult decat atat, clientii pot naviga la viteze medii reale de downloa de 60-80Mbps, prin activarea unor optiuni dedicate, de la 2 euro/luna.

„În condiţiile în care tot mai mulţi clienţi aleg telefoane de ultimă generaţie, este firesc să-şi dorească să le folosească la capacitate maximă. În acest sens, reţeaua Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai extinsă acoperire 4G din România şi cele mai mari viteze pe care această tehnologie le permite. Prin includerea internetului 4G în toate abonamentele şi prin oferta de telefoane la preţuri speciale, clienţii Orange au acces mai uşor ca oricând la avantajele aduse de revoluţia digitală 4G.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Operatorul de telecomunicatii Orange Romania inregistreaza 290.000 de dispozitive 4G active in retea, o panta ascendenta ce a dus in doar 3 luni la o crestere cu 45%. Orange ofera si cel mai extins portofoliu 4G de pe piata, cu 31 de modele, o treime din smartphone-urile vandute in luna iunie sunt compatibile 4G. In plus, Orange extinde conceptul Best Deal si pentru telefoane 4G, la cele mai avantajoase preturi.

De exemplu, clientii pot opta pentru abonamentul Cangur 16 (16 euro/luna), abonament ce include acum 1GB la viteze 4G si telefonul Nokia Lumia 625, primul telefon Best Deal 4G, de la 0 euro prin programul Buy-Back. Astfel, cei care doresc sa-si schimbe telefonul 3G cu unul 4G, vor primi o reducere suplimentara de 30 de euro peste valoarea evaluata, multumita programului Buy-Back. Iar pana pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clientilor existenti valoreaza dublu la achizitia unor terminale 4G.

Mai multe detalii despre noile abonamentele Orange gasiti pe site-ul operatorului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x