Konica Minolta lanseaza PRESS 2250P, cel mai rapid bizhub de productie alb-negru

Press 2250P

Konia Minolta a anunta saptamana aceasta lansarea echipamentului bizhub PRESS 2250P, cel mai rapid sistem de productie alb-negru dezvoltat pana in prezent. Acesta ofera tipografilor beneficii duble si creeaza un nou segment de piata in industria de imprimare.

“Tehnologia cu două echipamente a bizhub PRESS 2250P respectă motto-ul “Livrează astăzi, nu mâine”, întrucât dublează viteza de producție a echipamentului premiat bizhub PRESS 1250P și asigură un avantaj competitiv prin creșterea semnificativă a productivității”, a declarat Ines Wennemann, Product Manager, Production Printing Group, International Marketing Division.

Bizhub PRESS 2250P cu trei unitati de alimentare cu hartie și trei tăvi mari de stivuire: capacitate de intrare de până la 18000 de coli și capacitate de stivuire de până la 15000 de coli pentru productivitate maximă.

Productivitatea mare, manipularea sofisticată a suporturilor de printare, tehnologiile de ultimă generație și opțiunile de finisare multiple îmbunătățesc performanța generală a companiilor care au nevoie de producție de mare viteză pentru tiraje foarte mici, precum agenții de creație, centre de date sau departamente centrale de copiere.

Tehnologia bazată pe două echipamente conectate în linie permite tipărirea față-verso (la o singură trecere a hârtiei) cu o viteză de producție de 250 imagini A4 față-verso pe minut și 132 imagini SRA3 față-verso pe minut. Astfel, bizhub PRESS 2250P este un echipament competitiv care crește productivitatea și care lansează o nouă etapă a tiparului la cerere.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *