Galaxy Alpha primul smartphone Samsung cu carcasa metalica?

Galaxy Alpha

Galaxy Alpha primul smartphone premium atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere hardware?

Auzim de foarte multa vreme despre primul smartphone Samsung Galaxy cu adevarat premium, si cand spun cu adevarat premium, ma refer la o carcasa metalica, componente hardware de top si ultima versiune de Android. Pana in prezent se vorbeste despre un Galaxy F / Galaxy S5 Prime, dar conform unor noi zvonuri venite astazi pe surse chiar din patria producatorului, se pare, ca Samsung Electronics va lansa Galaxy Alpha luna viitoare (interesant ca lansarea coincide cu apropierea targului IFA 2014).

Galaxy Alpha va beneficia de o carcasa in intregime metalica (ma intreb de unde s-au inspirat – HTC One) pentru a contracara popularitatea si asa in crestere a lui HTC One M8 (este stiut faptul ca Galaxy S5 nu se bucura de un interes la fel de mare ca predecesorii sai Galaxy S4 sau Galaxy S3, datorat in special design-ului “plictisitor”), dar si pentru a preveni o eventuala scadere a vanzarilor odata cu lansarea lui LG G3 si viitoarea lansare a lui iPhone 6.

Samsung incearca sa recastige popularitate prin lansarea unei linii de smartphone cu totul noua fata de seriile Galaxy S si Galaxy Note.

La aceasta ora nu avem informatii tehnice despre Galaxy Alpha, dar cu siguranta ca ele vor aparea odata cu apropierea de lansarea lui pe piata.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.