Lumia 625 primeste actualizare Lumia Cyan, inclusiv in Romania

lumia 625 primeste actualizare lumia cyan

Lumia 625 primeste actualizare Lumia Cyan + Windows Phone 8.1

Dupa o serie de speculatii privind disponibilitatea actualizarilor Lumia Cyan si Windows Phone 8.1, iata ca informatia vine din surse oficiale, adica Nokia, afisand in mod public lista cu toate tarile, retelele telefonice, dar si smartphone-urile ce vor primi noile actualizari.

Pentru inceput, Lumia Cyan si Windows Phone 8.1 au fost disponibile oficial, in tari precum Finlanda sau Argentina, pentru Lumia 925 sau chiar Lumia 1020. Acum Lumia 625 primeste actualizare Lumia Cyan, mult asteptata actualizare ce are in componenta si Windows Phone 8.1 .

Mai mult decat atat, Lumia 625 primeste actualizare Lumia Cyan chiar si in Romania. Asadar, posesorii de smartphone-uri Lumia 625 liberi de retea sau in reteaua Vodafone pot beneficia de noua actualizare.

Imediat ce Lumia 625 primeste actualizare Lumia Cyan, veti observa schimbari majore, cu mai multe functii, toate implementate cu ajutorul feedback-ului utilizatorilor. De mentionat este ca odata cu Lumia Cyan vine si actualizarea Windows Phone 8.1. Lumia Cyan este un firmware pentru smartphone-urile Nokia Lumia, iar Windows Phone 8.1 este sistemul de operare pentru toate smartphone-urile cu Windows Phone.

Pentru a vedea daca smartphone-ul vostru beneficiaza de noile actualizari, mergeti in Setari -> Actualizare telefon, si efectuati o verificare pentru actualizari. Necesita o conexiune WiFi, iar pentru instalare recomandam un spatiu de stocare pe telefon de cel putin 1,5GB liberi, dar si cel putin 50% baterie.

Vezi lista de caracteristici Lumia Cyan si lista de caracteristici Windows Phone 8.1.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x