Nokia XL 4G anuntat in China

nokia xl 4g

Nokia XL 4G anuntat exclusiv in China

Microsoft lanseaza in China modelul Nokia XL 4G cu Android, desi cu cateva saptamani anuntase oprirea productiei seriei Nokia X. Totodata se anuntau si disponibilizari masive din divizia Nokia, dar partea cu oprirea seriei Nokia X ramane un mister, deoarece lansarea modelului Nokia XL 4G in China constituie contiuarea seriei Nokia X cu Android. Interesant, nu?

Seria Nokia X cu Android, adica Nokia X, X+ si XL au fost lansate la MWC 2014iar la doar cateva luni distanta a fost anuntat Nokia X2, a doua generatie.

Acum, lansarea Nokia XL 4G ridica semne de intrebare, dar de mentionat este faptul ca macar acest model este unul mai imbunatatit cand vine vorba de procesarea informatiilor. Astfel, Nokia XL 4G are un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 1GB RAM, fata de 1GHz dual-core si 768MB RAM cum este la Nokia XL cel lansat la MWC 2014. Are un display de 5 inch cu rezolutie WVGA (800 x 480), o camera foto pe spate de 5 megapixeli cu LED flash, si de 2 megapixeli pe fata. Are o baterie de 2000 mAh, ce promite o autonomie in stand-by de 500 de ore. Vine in 4 culori: galben, verde, alb si negru.

Nu se stie inca pretul acestui nou terminal, dar cu siguranta va fi usor mai scump fata de modelul 3G. Nici disponibilitatea acestuia pe pietele internationale nu sunt cunoscute, fiind lansate exclusiv in China. Posibil ca Microsoft sa incerce o noua strategie prin lansarea unor smartphone-uri pe piata asiatica, iar in functie de rezultate ar putea extinde disponibilitatea si pe celelalte piete.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.