HTC One M8 primeste Android 4.4.3 in Romania

HTC One M8 primeste Android 4.4.3

HTC One M8 primeste Android 4.4.3 in Romania.

HTC este unul din putinii producatori de smartphone care incearca din greu sa schimbe ceva pe partea software, acolo unde foarte multi posesori de astfel de dispozitive se plang foarte des de faptul ca de cele mai multe ori producatorii si operatorii telecom le ignora cererile de a le pune la dispozitie cea mai noua versiune de Android. Problema fragmentarii sistemului Android este deja arhicunoscuta, Google a ajuns chiar sa achizitioneze anumite companii pentru a reduce aceasta fragmentare a propriului sistem de operare.

Saptamana aceasta HTC Romania a anuntat ca modelul HTC One M8 primeste Android 4.4.3, actualizarea de software fiind disponibila printr-o notificare WiFi de descarcare a software-ului (over the air). HTC Romania spune ca aceasta actualizare build 2.22.401.4 de aproximativ 615MB, desi este doar versiunea Android 4.4.3, ea contine si imbunatatirile si bug fix-urile de securitate oferite de Google in versiunea Android 4.4.4. Practic, aceasta actualizarea de software include atat Android 4.4.3, cat si Android 4.4.4, doar ca denumirea ei ramane Android 4.4.3, conform comunicatului de presa dat de producatorul taiwanez.

HTC One M8 primeste Android 4.4.3

 Telefoanele HTC One M8 blocate in retelele operatorilor, vor primi acest software update in cursul urmatoarelor saptamani. Doar modelul liber de retea are deocamdata acces la instalarea acestui software in acest moment.

HTC Romania, cat si noi, va recomandam sa descarcati update-ul prin conexiune Wi-Fi, pentru evitarea costurilor suplimentare pentru trafic de date.

Daca ati finalizat cu succes aceasta operatiune de actualizare de software, va rugam sa reveniti pe acest articol si sa ne spuneti cum functioneaza el, ce anume  aduce nou si, eventual, ce nu functioneaza cum trebuie.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *