AccesoriiStiriTech

Philips Beard Trimmer 9000 primul aparat de tuns barba din lume cu ghidare laser

Philips Beard Trimmer 9000

Philips Beard Trimmer 9000 anuntat oficial de producatorul olandez, ca fiind primul aparat de tuns barba din lume bazat pe tehnologia laser.

Philips lanseaza in Romania primul aparat de tuns barba seria 9000 cu ghidare laser din lume, un aliat de încredere pentru bărbații care își doresc linii drepte, perfect simetrice și un stil inconfundabil al bărbii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser proiectează pe obraz, pemaxilar sau pe gât, o linie luminoasă roșie, subțire, exact acolo unde firele de păr vor fi tăiate, astfel încât bărbații să obțină un aspect perfect simetric și precis, indiferent dacă este vorba de o barbă de trei zile sau de o barbă lăsată de o perioadă mai lungă de timp.

Dezvoltarea sistemului avansat cu ghidare laser a început în anul 2009, când o echipă de experți Philips a început să cerceteze diferite moduri prin care stilizarea bărbii se poate face mai ușor.

„Experții Philips discută în mod constant cu bărbații cu privire la nevoile lor de îngrijire a bărbii, iar aranjarea simetrică și cu precizie a acesteia este un subiect destul de des dezbătut. În urma acestor discuții, aceștia au identificat destul de repede că bărbații ar avea nevoie de un anumit tip de lumină sau de ghidare laser pentru o precizie absolută”, explică Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est.

http://www.youtube.com/watch?v=rJ2a_ofy78w

„Următorul pas a fost colaborarea îndeaproape cu unii dintre acești bărbați pentru a stabili forma dorită, unghiul, grosimea, lățimea și culoarea, aspecte care împreună au făcut posibilă crearea acestui concept. Apoi, pentru a face față provocării tehnologice, a fost creat un sistem cu ghidare laser, de înaltă calitate, ușor de utilizat, foarte sigur, accesibil și durabil”. Noul sistem creat cu ghidare laser a fost unul de succes: aproximativ 80 la sută din bărbații care au încercat acasă noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips au afirmat că acesta le dă control și precizie pentru a obține exact stilul pe care și-l doresc.

Sistemul unic Philips cu ghidare laser este ușor de activat prin simpla apăsare în partea de sus a mânerului auriu situat pe partea din spate a aparatului, care activează instant linia laser. „S-a optat pentru un laser întrucât lumina este mai precisă decât, de exemplu, aceea cu LED, o cerință clară solicitată și de bărbații care au lucrat cu noi, și, totodată, pentru că aspectele privind claritatea și precizia liniei sunt cruciale.”

„Ochiul este un senzor optic mai bun decât, de exemplu, o cameră de înaltă definiție, ceea ce explică standardul de calitate pe care ne străduim să îl atingem. Dezvoltarea unei linii clare, ascuțite și precise a necesitat utilizarea unor echipamente avansate, precum și o expertiză puternică în geometrie, optică și inginerie de precizie. Ne bucurăm că, în final, experții noștri au reușit cu succes să creeze un aparat de tuns barba fără competiție în lume”.

philips-9000-trimmer

Philips Beard Trimmer 9000 caracteristici cheie:

  • Trimmer cu două capete, cu dimensiunile de 32 mm și 15 mm, pentru linii drepte și detalii precise în orice zonă a feței;
  • 17 setări de lungime, de la 0,4 mm la 7 mm (trepte de 0.2mm) pentru a obține cu ușurință lungimea dorită a bărbii;
  • 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară;
  • Reîncărcabil, cu o durată de 60 de minute pentru folosire fără fir și un timp de încărcare de o oră;
  • Display LED, care indică setarea de lungime și nivelul de încărcare a bateriei.

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips este disponibil pe piața din România, în magazinele de specialitate, la un preț de 477 ron. Mai multe informații sunt pe micro site-ul dedicat, http://www.philips.ro/beard-trimmer-9000 .

În plus, pe micro-site-ul dedicat, odată cu lansarea în România, se desfășoară un concurs prin care participanții pot câștiga un aparat de tuns barba seria 9000, prin tragere la sorți, participarea fiind doar pe baza datelor personale. Concursul se desfășoară până la data de 23 septembrie 2014. Patru aparate de tuns barba seria 9000 de la Philips vor fi acordate ca premii pe durata concursului, un aparat o dată la două săptămâni. Mai multe detalii despre participarea în concurs sunt în secțiunea ‘Câștigă’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!