G3 Stylus dezvaluit din greseala de angajatii LG Electronics

G3 Stylus

G3 Stylus un phablet in adevaratul sens al cuvantului de la LG?

LG Electronics se tine tare de cand a lansat G2, atat de tare incat anul acesta a venit pe piata cu G3, probabil cel mai discutat smartphone si, potential catigator al premiului pentru “Cel mai bun smartphone” de anul acesta, asta daca nu cumva One M8 va mentine acest titlu in familia HTC (ramane sa vedem spre finalul lui 2014).

Revening la stirea noastra de astazi, LG Electronics si-a dat in petic, postand pe YouTube un videoclip in care apar G3, G3 Beat si, surpriza, un terminal despre care nu stiam nimic pana in prezent – G3 Stylus. Se pare, ca al doilea producator ca importanta din Coreea de Sud pregateste o surpriza celor de la Samsung pentru IFA 2014.

G3 Stylus pare a fi un phablet de aproximativ 6 inci in diagonala, daca il comparam cu G3-ul (foto sus stanga) care masoara 5.5 inci in diagonala. In afara de dimensiunea sa, denumirea si faptul ca va fi insotit de un accesoriu de tip Pen/Stylus, acestea sunt toate informatiile pe care le avem la aceasta ora, dar cu siguranta, ca vor mai aparea si alte detalii pana la oficializarea lui.

Ce parere aveti despre acest nou dispozitiv de la LG? Credeti ca va reusi atraga clienti din procentul celor care se pregatesc sa achizitioneze la toamna un Samsung Galaxy Note 4?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *