Timex lanseaza smartwatch-ul IronMan One

ironman one

IronMan One, noul smartwatch lansat de Timex

Timex intra pe segmentul de dispozitive purtabile cu un smartwatch diferit fata de restul dispozitivelor din aceeasi categorie, ca LG G Watch, Moto 360, Gear Live si altele. Compania lanseaza un smartwatch bazat pe GPS cu conexiune 3G, iar ceea ce il face mai diferit decat restul dispozitivelor purtabile este functionalitatea. Nu necesita sincronizarea cu un smartphone, deoarece smartwatch-ul poate afisa notificari de unul singur.

Compania l-a numit IronMan One GPS+. Are caracteristici comune cu celelalte dispozitive din aceeasi categorie, dar este destinat mai mult pentru atleti, la fel ca modelele precedente. Smartwatch-ul IronMan One ofera posibilitatea de a incarca progresul unui antrenament sportiv pe un site de fitness. Are doua versiuni, una standard, iar cealalta cu un senzor pentru masurarea batailor inimii.

IronMan One are mesagerie integrata unde poti discuta cu prietenii prin intermediul unei adrese de e-mail speciale. Exista si un buton SOS, iar atunci cand este apasat, prietenii si familia sunt alertati oferindu-le date cu locatia ta. Smartwatch-ul este rezistent la apa, pana la o adancime de aproximativ 45 de metri. Are 4GB memorie interna pentru muzica, dar pentru a reda e nevoie de casti bluetooth. Bateria tine pana la 8 ore cu GPS pornit, dar poate tine pana la 3 zile fara GPS.

Nu se stie daca un astfel de smartwatch va fi disponibil in mai multe tari, deoarece a fost lansat in parteneriat cu AT&T si Qualcomm, astfel ca utilizatorul care opteaza pentru un astfel de dispozitiv primeste internet 3G gratuit timp de 1 an. Nu se stie nici data de lansare, dar pretul este de 350$ pentru versiunea standard, si de 450$ pentru cea cu senzori.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.