Smartwatch-ul Gear Solo cu functii GSM ar putea debuta la IFA 2014

samsung gear solo

Gear Solo, smartwatch-ul Samsung ce ar putea fi anuntat la IFA 2014

IFA Berlin 2014 se apropie incetul cu incetul, iar Samsung intra in centrul atentiei prin intermediul unor noi zvonuri, mai exact este vorba despre lansarea unui nou smartwatch. Gear Solo ar putea fi noul smartwatch pregatit de Samsung, un smartwatch ce ar avea in dotare un slot SIM, deci ar putea functiona fara sincronizarea cu un smartphone.

Practic, functia SIM de pe smartwatch ofera posibilitatea utilizatorului de a prelua si initia apeluri, de a scrie mesaje, evident prin intermediul comenzilor vocale. Aceasta caracteristica ar oferi utilizatorului o autonomie mai mare si smartphone-ului, deoarece, in prezent, sincronizarea dintre smartphone si smartwatch scade autonomia smartphone-ului.

Alte zvonuri despre Gear Solo fac referire la sistemul de operare, zvonandu-se ca Samsung va apela la propriul sistem de operare, Tizen, in loc de popularul Android.

Samsung deja a distribuit invitatii de presa pentru un eveniment gazduit la IFA Berlin 2014, pe data de 3 septembrie, unde Galaxy Note 4 este asteptat sa fie lansat, alaturi de Galaxy Alpha si smartwatch-ul Gear Solo.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.