Specificatii HTC One W8 scurse online

specificatii htc one w8

Specificatii HTC One W8, flagship-ul cu Windows Phone 8.1

Specificatii HTC One W8 scurse online, la cateva zile dupa ce operatorul Verizon Wireless publicase o fotografie cu noul flagship pe Windows Phone 8.1.

Aceste specificatii HTC One W8 nu difera fata de flasghip-ul One M8 cu Android, iar aceasta veste nu poate decat sa ii incante pe fanii sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 8.1 Astfel, noile specificatii HTC One W8 sugereaza un display LCD de 5 inch cu protectie Gorilla Glass 3, cu o rezolutie full HD (1080 x 1920) si o densitate de 441 pixeli per inch, aceeasi ca pe flagship-ul cu Android. Are un procesor quad-core de 2.3GHz Snapdragon 801, 2GB memorie RAM, 32GB memorie interna, dar poate fi extinsa cu ajutorul slotului microSD de pana la 128GB. Are aceleasi caracteristici privind camerele foto.

Exista si un zvon privind pretul, incepand cu $199.99 cu contract pe 2 ani. Nu se stie disponibilitatea acestui flagship si pe celelalte piete, dar vom reveni cu noi detalii, mai ales ca pe 19 August, HTC gazduieste un eveniment.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.