Moto G2 in comert din 10 septembrie la 250 de Euro?

Moto G Review

Moto G2 ar putea fi comercializat inca de luna viitoare in Europa.

Moto G este unul din cele mai apreciate telefoane mobile de tip smart, si pe buna dreptate, pentu ca raportul calitate, pret, performanta este unul incredibil.

Motorola va lansa in curand a doua generatie de Moto G, cel mai probabil alaturi de modelul flagship de anul acesta Moto X2 / Moto X+1, care ar putea fi lansat sub numele Moto G2.

De curand, a aparut in presa de specialitate o imagine care presupunea ca dezvaluie design-ului acestui model. Cat despre specificatiile tehnice ale noului model, va putem spune ca va beneficia de un ecran cu diagonala de 5 inci (comparativ cu 4.5 inci prima generatie), o camera foto de 8MP (comparativ cu doar 5MP pe primul model). Restul specificatiilor raman aproximativ aceleasi, cel putin din ceea ce se stie la aceasta ora, adica:  un procesor de 1.2GHz Snapdragon 400, accelerator grafic Adreno 305, 1GB de RAM, 8/16GB spatiu intern si sistemul Android 4.4.4 Kitkat.

Moto G2 se pare ca va intra in comert pe piata europeana incepand cu 10 septembrie la un pret recomandat de 250 de euro.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *