Canon LV, noua gama de proiectoare portabile

canon lv

Canon LV, noua gama de proiectoare portabile lansata de Canon Europa

Canon LV este noua gama de proiectoare portabile lansata de liderul mondial in solutii de imagine, Canon Europa. Gama Canon LV este formata din 5 modele compacte, durabile si usor de utilizat, asigurand o proiectie luminoasa, o performanta inalta si o durata de viata a lampii sporita.

Cele 5 modele Canon LV sunt: LV-WX300, LV-X300, LV-S300, LV-WX300ST, LV-X300ST, toate asigurand o luminozitate crescuta, toate 5 avand o putere standard de 3000 de lumeni. Astfel, claritatea si vizibilitatea elementelor proiectate sunt ireprosabile chiar si atunci cand in sala de sedinta sau in sala de clasa este lumina aprinsa.

Julian Rutland, director de planificare şi strategie, Canon Europa, spune: „Continuăm strânsa colaborare cu cei care se ocupă cu integrarea sistemelor şi cu partenerii noştri pentru a ne asigura că proiectoarele noastre satisfac nevoile clienţilor şi ale pieţei de desfăşurare ale acestora. Asigurarea luminozităţii necesare la un preţ avantajos şi păstrarea standardului de înaltă calitate, principii caracteristice Canon, sunt două avantaje cu care suntem siguri că noile modele din gama LV îi vor atrage pe clienţii noştri.”

Avantajul oferit de noua gama Canon LV este acela ca niciunul dintre cele  5 modele nu are un filtru, astfel ca eventualele cheltuieli legate inlocuirea filtrului sunt evitate. Si costurile de utilizare generala sunt reduse, mai ales ca noua lampa de proiecte cu o durata de viata sporita ofera pana la 6000 de ore de functionare in modul ECO.

4 dintre modele sunt dotate cu port HDMI, ce permite conectarea dispozitivelor, precum player Blu-Ray, notebook-uri si altele. Mai mult, acestea pot afisa continut 3D prin sistemul PDL Link.

Iata cateva din caracteristicile fiecarui model din gama Canon LV:

  • LV-WX300 – asigură proiecţie pe ecran wide, luminos, beneficiind de HDMI şi port Network. Ideal pentru utilizare în mediile preuniversitare şi universitare
  • LV-X300 – dispune de rezoluţie XGA, proiecţii luminoase şi imagini foarte clare. Potrivit mai ales pentru prezentări realizate de corporaţii.
  • LV-S300 –dispune de rezoluţie SVGA cu costuri de utilizare scăzute; acest model entry-level este potrivit pentru proiecţii în săli de clasă sau pentru firme mai mici.
  • LV-WX300ST – proiectează imagini clare pe ecrane wide, cu luminozitate bună, de la distanţă mică; datorită portabilităţii şi flexibilităţii pe care le oferă, acest model este ideal pentru utilizare în săli de şedinţă şi în săli de clasă.
  • LV-X300ST – asigură imagini XGA clare şi luminoase de la distanţe mici şi este ideal atât în mediul corporatist cât şi în cel educaţional

Incepand cu luna septembrie 2014, modelele LV-WX300, LV-X300 si LV-S300 vor fi disponibile pe piata, iar modelele de proiecie de la distanta mica – LV-WX300ST si LV X300 ST vor fi disponibile din luna decembrie 2014

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.