Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan si in Romania

Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan

Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan si in Romania de saptamana aceasta.

Ieri a inceput distribuirea actualizarii Lumia Cyan pentru Nokia Lumia 920 si in Romania, vorbim de “country variant” (telefoane unlocked) si versiunea de la Vodafone, in timp ce modelul de la Orange, inca este listat “Under testing.”

Update-ul are practic doua parti, un update de firmware si unul propriu-zis Lumia Cyan. Actualizarea in cazul nostru, a fost fara probleme, a durat pina cind toate setarile au fost migrate, conturile de mail au cerut o reconfirmare de access, in rest totul a fost transparent.

Asistentul virtual Cortana este disponibil cu aceasta actualizare de software, doar daca la regiune folosim US si la limba alegem English US, orice alte optiuni selectate, vor face aceasta functie inutilizabila, cel putin pana cand ea va fi disponibila si in alte limbi.

Vom reveni cu detalii despre noile functionalitati utilizate zi de zi, si cu tips and tricks pentru Windows Phone 8.1.

sursa

7 Comentarii

 1. Alex Stefan

  21/08/2014 at 20:03

  Posesor de Nokia 920 Lumia, acum doua saptamani a primit update-urile, terminal achizitionat de la Vodafone … Incercati sa ascultati si parerile consumatorilor de content de pe site cand spun ca au primit update-uri.

  • Florin Popovici

   21/09/2014 at 11:51

   Alex ce te face sa crezi ca nu ascultam? Feedback-ul vostru e esential pentru dezvoltarea site-ului!!! Mereu tinem cont de parerile voastre.

   Nu ne spui mai bine o impresie, a ta personala, despre actualizare? Cum ti se pare.. ce iti place, ce nu e ok?

 2. Catalin Gheorghiu

  21/08/2014 at 23:30

  Ca si consumator, Lumia 920 ieri au venit, pentru mine … Si nu sintem singurii care zic ca de acuma a devenit disponibil: http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-global-update-lumia-920-full-list?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Posibil ca unele telefoane sa se simta in alta tara sau sa aiba la cumparare alt soft. Si atentie nu vorbim de developer update ci de versiunea pentru toata lumea.

 3. sergiu

  21/09/2014 at 05:44

  Salutare!
  Am Lumia 920 ce a fost codat in reteaua Orange. De aproximativ il am deblocat de ei in service. Folosesc reteaua Telekom. Are cineva idee daca exista disponibila actualizarea si in reteaua Telekom?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *