Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan si in Romania

Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan

Lumia 920 primeste actualizare Lumia Cyan si in Romania de saptamana aceasta.

Ieri a inceput distribuirea actualizarii Lumia Cyan pentru Nokia Lumia 920 si in Romania, vorbim de “country variant” (telefoane unlocked) si versiunea de la Vodafone, in timp ce modelul de la Orange, inca este listat “Under testing.”

Update-ul are practic doua parti, un update de firmware si unul propriu-zis Lumia Cyan. Actualizarea in cazul nostru, a fost fara probleme, a durat pina cind toate setarile au fost migrate, conturile de mail au cerut o reconfirmare de access, in rest totul a fost transparent.

 Lumia Cyan update pentru Lumia 920
Asistentul virtual Cortana este disponibil cu aceasta actualizare de software, doar daca la regiune folosim US si la limba alegem English US, orice alte optiuni selectate, vor face aceasta functie inutilizabila, cel putin pana cand ea va fi disponibila si in alte limbi.

Vom reveni cu detalii despre noile functionalitati utilizate zi de zi, si cu tips and tricks pentru Windows Phone 8.1.

sursa

7 Comentarii

 1. Alex Stefan

  August 21, 2014 at 8:03 pm

  Posesor de Nokia 920 Lumia, acum doua saptamani a primit update-urile, terminal achizitionat de la Vodafone … Incercati sa ascultati si parerile consumatorilor de content de pe site cand spun ca au primit update-uri.

  • Florin Popovici

   September 21, 2014 at 11:51 am

   Alex ce te face sa crezi ca nu ascultam? Feedback-ul vostru e esential pentru dezvoltarea site-ului!!! Mereu tinem cont de parerile voastre.

   Nu ne spui mai bine o impresie, a ta personala, despre actualizare? Cum ti se pare.. ce iti place, ce nu e ok?

 2. Catalin Gheorghiu

  August 21, 2014 at 11:30 pm

  Ca si consumator, Lumia 920 ieri au venit, pentru mine … Si nu sintem singurii care zic ca de acuma a devenit disponibil: http://www.wpcentral.com/lumia-cyan-global-update-lumia-920-full-list?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Posibil ca unele telefoane sa se simta in alta tara sau sa aiba la cumparare alt soft. Si atentie nu vorbim de developer update ci de versiunea pentru toata lumea.

 3. sergiu

  September 21, 2014 at 5:44 am

  Salutare!
  Am Lumia 920 ce a fost codat in reteaua Orange. De aproximativ il am deblocat de ei in service. Folosesc reteaua Telekom. Are cineva idee daca exista disponibila actualizarea si in reteaua Telekom?

  • Florin Popovici

   September 21, 2014 at 11:49 am

   Conform site-ului Microsoft… Cyan pentru Lumia 920 Orange este inca in teste.. cel putin asta e ultima actualizare pe site, in schimb e disponibil pentru varianta de tara si cei care sunt pe reteaua Vodafone, despre Telekom (fost Cosmote) nu e mentionat nimic.

   http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

   • sergiu

    September 22, 2014 at 2:20 am

    Multumesc mult. Din ce mi-ati explicat pot trage concluzia ca pot astepta mult si bine pana apare updateul si pentru reteaua Telekom?

    • Florin Popovici

     September 22, 2014 at 11:46 pm

     O sa incercam sa aflam o parere oficiala pe acest subiect, dupa care vom reveni cu un raspuns, atunci cand il vom primi.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *