SmartphonesStiri

LG Gx 2 anuntat in Coreea de Sud cu ecran de 5.7 inci si 4G

LG Gx 2

LG Gx 2 anuntat in Coreea de Sud.

LG Electronics a lansat deja anul acesta o sumedenie de telefoane pe toate segmentele de piata, insa nu se opreste aici. Astazi, LG a anuntat lansarea celei de-a doua generatii de LG Gx, pe piata locala din Coreea de Sud.

LG Gx 2 este un phablet, beneficiaza de un ecran imens de 5.7 inci in diagonala si vine cu tehnologie 4G LTE, dar si cu versiune de Android 4.4 Kitkat.

Alte specificatii incluse in Gx 2 sunt: un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2GHz, 1.5GB memorie RAM, 8GB spatiu intern + slot microSD, o baterie de 3.200 mAh si o camera principala de 8 megapixeli.

gx-2

LG Gx 2 mosteneste Rear-key-ul introdus odata cu lansarea lui G2 si stilizat apoi la lansarea lui LG G3, ofera sistemul de operare Android 4.4 KitKat si noua interfata grafica actualizata de la LG, pe care am descoperit-o odata cu lansarea flagshipului G3.

Acest model va fi unul acccesibil si, e posibil, sa nu il regasim in ofertele magazinelor sau a operatorilor de la noi. Ramane sa aflam daca acest model de LG este vandabil si in afara Coreei de Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!