Orange comercializeaza drone – Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo primele modele

Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo

Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo, primele modele de minidrone din portofoliul Orange

Orange Romania introduce in propriul portofoliu, primele modele de minidrone, adica Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo. Ambele pot fi controlate de pe smartphone sau tableta, gratie aplicatiei FreeFlight 3 pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 si Windows Phone 8.1.

Minidronele Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo sunt aparate de zbor de mici dimensiuni, cu diferite caracteristici, de zbor sau de deplasare pe sol, pereti, tavan, avand in prim plan o camera menita sa faca fotografii sau materiale video. Mai pe scurt, minidronele sunt perfecte pentru turistii care vor sa capteze cat mai mult din atractiile turistice vizitate.

„În februarie 2011 aduceam în ofertă AR Drone, primul quadricopter controlat de la distanță cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, și lansam astfel o nouă gamă de produse ce îmbină tehnologii inovatoare pentru a oferi noi posibilități de divertisment clienților noștri. Rolling Spider şi Jumping Sumo, noua generație de minidrone, completează oferta existentă de jucării inteligente ultra-tehnologizate, atractive atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Având caracteristici care le sprijină funcționalitatea atât în interior, cât și în exterior, ele le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra momente memorabile oriunde s-ar afla.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager.

Minidrona Rolling Spider este o drona zburatoare, ultra-compacta si foarte usoara, cantarind doar 55 grame, avand posibilitatea de a se deplasa pe sol, pereti si tavan. E echipata cu o camera verticala, pozitionata chiar sub fuselaj, ceea ce ii ofera stabilizare in timpul zborului, pentru realizarea fotografiilor. Materialele digitale sunt stocate pe memoria interna de 1GB.

Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo 1

Avand senzori speciali, drona poate detecta daca este aruncata in aer si planeaza, chiar daca motoarele acesteia sunt oprite. Porneste automat si asteapta sa fie controlata de utilizator. Autonomia acestei drone este de doar 8 minute, avand o baterie Litiu-Polimer de 550mAh.

Cea de-a doua drona din portofoliul Orange Romania se numeste Parrot Jumping Sumo, avand o viteza maxima de deplasare de 2m/s in interiorul sau afara casei. Poate lua viraje in unghi drept si poate realiza intoarceri la 180 de grade. Are o autonomie de 20 de minute, si poate sari pana la 80 de cm inaltime. Poate fi programat un traseu de parcurs, si mai mult, este echipata cu obiectiv superangular care trimite imagini video direct pe smartphone-ul sau tableta utilizatorului. Poate realiza fotografii si videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat la ea.

Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo 2Minidronele Parrot Rolling Spider si Jumping Sumo vor fi disponibile atat in Orange shop, cat si in magazinul online, la pretul de 169 euro (Parrot Jumping Sumo), respectiv 109 euro (Parrot Rolling Spider).

 

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.