ZenWatch denumirea sub care va fi anuntat primul smartwatch Asus

ZenWatch

Asus ZenWatch, primul smartwatch al taiwanezilor.

Mai sunt cateva zile pana la marele eveniment IFA 2014 (expozitie de produse electronice si electrocasnice) al celei de-a doua jumatati a anului, unde se vor aduna cei mai importanti producatori de gadgeturi din industrie, printre care se vor numara si taiwanezii de la Asus.

Asus ne pregateste cateva surprize, iar una dintre ele este ZenWatch, primul smartwatch produs de companie care va avea la baza platforma Android Wear, anuntata cu cateva luni in urma de Google.

Deocamdata nu se stiu prea multe lucruri despre acest ceas, insa noul trailer ne dezvaluie un gadget construit din aluminiu, precum si un afisaj usor arcuit. Din ceea ce reusim sa deslusim din aceste cateva secunde ale trailerului ZenWatch, smartwatchul celor de la Asus pare a avea un design dreptunghiular, dar cu o linie de design ceva mai frumoasa, daca e sa il comparam cu Gear Live sau G Watch.

Alti producatori asteptati sa lanseze un astfel de produs la IFA sunt: Motorola cu Moto 360, LG cu G Watch R si Samsung cu Gear Solo sau Gear 3, inca nu stim denumirea finala aleasa de producator (toate cele trei modele vor avea un cadran rotunjit) si ar mai fi HTC care vor lansa un model dreptunghiular.

https://www.youtube.com/watch?v=GvzkwpQbO50

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.