G Watch R LG-W110, primul ceas Android Wear cu ecran P-OLED

g watch r lg-w110

G Watch R LG-W110, primul smartwatch cu display P-OLED

Sud-coreenii de la LG Electronics ne dezvaluie cat mai multe informatii despre noul lor smartwatch, G Watch R LG-W110. Dupa micul esec pe care compania l-a inregistrat in luna Iunie, la Google I/O, sud-coreenii au luat in considerare si varianta unui smartwatch cu design clasic, avand in vedere ca smartwatch-ul Moto 360 de la Motorola a beneficiat de reactii pozitive.

Caracteristica principala cu care se lauda compania este display-ul, fiind unul P-OLED (Plastic OLED). G Watch R LG-W110 are un display rotund de 1.3 inch (320 x 320 pixeli) ce ofera o claritate foarte buna, chiar si sub razele soarelui, dar si unghiuri bune de vizibilitate. Aplicatiile si functiile sunt rulate usor, multumita procesorului Snapdragon 400 de 1.2 GHz, alaturi de o memorie RAM de 512MB. G Watch R LG-110 ofera 4GB de stocare interna si o baterie de 410 mAh. Smartwatch-ul este certificat IP67, adica rezistent la praf, dar si la apa pana la adancimi de 1 metru, timp de 30 de minute. Ruland sistemul de operare Android Wear, G Watch R LG-W110 ofera date importante utilizatorului, cum ar fi mesaje, apeluri ratate, alerte meteo, dar si o suita de aplicatii LG pentru sport, mai ales ca este dotat cu un senzor de monitorizare al ritmului cardiac.

g watch r lg-w110

Prin lansarea acestui smartwatch, utilizatorii pot fi la curent cu noua tehnologie, dar cu un design clasic, ce ofera finete si eleganta utilizatorului, la prima vedere dand o prima impresie de ceas clasic, nicidecum de un ceas inteligent, cu numeroase functii.

“Ceea ce am observat in anul gadget-urilor purtabile este faptul ca acesta face parte dintr-o categorie care nu poate fi comparata cu smartphone-uri si tablete”, a spus Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO LG Electronics Mobile Communications Company. “Gadget-urile purtabile sunt de asemenea accesorii si utilizatorii vor sa aiba din ce alege. Asa ca am vrut sa completam aspectul modern al originalului G Watch cu cel clasic al lui G Watch R. Utilizatorii nu pot alege gresit, indiferent de dispozitiv.”

Noul G Watch R LG-W110 va fi disponibil incepand cu al 4-lea trimestru al acestui an. Preturile si detaliile privind disponibilitatea vor fi anuntate local, in functie de data lansarii. Smartwatch-ul poate fi vazut public la IFA 2014 Berlin, intre 5 si 10 Septembrie.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *