iPhone 6 pret de 750 Euro, doar cu 1GB RAM, dar cu NFC [Zvon]

iPhone 6 pret

iPhone 6 pret de 750 de Euro, conform unui nou set de zvonuri, doar 1GB memorie RAM, dar cu tehnologie Near Field Communication.

Mai sunt exact doua saptamani pana la debutul, probabil a celor mai asteptate telefoane de anul acesta – iPhone 6 (4.7 inci) si iPhone Air (5.5 inci). Ma rog, posibil ca denumirile sub care Apple le va comercializa, sa nu coincida cu ale noastre, insa cred ca intelegeti despre ce vorbim. La fel de posibil e ca Apple sa nu lanseze ambele modele in cadrul evenimentului de pe 9 septembrie, care va avea loc in Cupertino, SUA.

Un nou set de zvonuri vin sa aprinda din nou imaginatia fanilor acestui brand. Se pare, conform acestor zvonuri, ca iPhone 6 nu va beneficia de 2 sau 3GB memorie RAM, asa cum vedem mai nou pe modelele de top ale celorlalti producatori, insa, in sfarsit, Apple va introduce tehnologia NFC, necesara unui nou sistem de plata cu iPhone-ul, care va fi introdus odata cu lansarea noului model.

Din punct de vedere al pretului, Apple ar putea comercializa in Europa telefonul la pretul de 750 de Euro, dar cu siguranta ca vor fi foarte multi speculanti care il vor comercializa si la 1000 de Euro, sau peste, in primele saptamani de dupa lansare.

Tot in cadrul evenimentului cu presa de peste doua saptamani ne asteptam ca Apple sa anunte si ceasul inteligent – iWatch.

Ce parere aveti de bursa zvonurilor legate de iPhone 6?

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.