SmartphonesStiri

iPhone 6 pret de 750 Euro, doar cu 1GB RAM, dar cu NFC [Zvon]

iPhone 6 pret

iPhone 6 pret de 750 de Euro, conform unui nou set de zvonuri, doar 1GB memorie RAM, dar cu tehnologie Near Field Communication.

Mai sunt exact doua saptamani pana la debutul, probabil a celor mai asteptate telefoane de anul acesta – iPhone 6 (4.7 inci) si iPhone Air (5.5 inci). Ma rog, posibil ca denumirile sub care Apple le va comercializa, sa nu coincida cu ale noastre, insa cred ca intelegeti despre ce vorbim. La fel de posibil e ca Apple sa nu lanseze ambele modele in cadrul evenimentului de pe 9 septembrie, care va avea loc in Cupertino, SUA.

Un nou set de zvonuri vin sa aprinda din nou imaginatia fanilor acestui brand. Se pare, conform acestor zvonuri, ca iPhone 6 nu va beneficia de 2 sau 3GB memorie RAM, asa cum vedem mai nou pe modelele de top ale celorlalti producatori, insa, in sfarsit, Apple va introduce tehnologia NFC, necesara unui nou sistem de plata cu iPhone-ul, care va fi introdus odata cu lansarea noului model.

Din punct de vedere al pretului, Apple ar putea comercializa in Europa telefonul la pretul de 750 de Euro, dar cu siguranta ca vor fi foarte multi speculanti care il vor comercializa si la 1000 de Euro, sau peste, in primele saptamani de dupa lansare.

Tot in cadrul evenimentului cu presa de peste doua saptamani ne asteptam ca Apple sa anunte si ceasul inteligent – iWatch.

Ce parere aveti de bursa zvonurilor legate de iPhone 6?

2 Comments

  1. Nici eu nu sunt de acord cu pretul exagerat de mare, insa s-ar putea sa avem parte de o surpriza anul acesta..sa mai asteptam cateva zile, zic.

  2. prea mult cer astia de la Apple pentru Iphone6 mai ales la ce ofera ei nici nu se merita sa dai atatia bani pentru un telefon cu ecran mai mare, si vre-o cateva artifici aruncate in el care oricum nu prea o sa le folosesti asa des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!