Beats Audio scandalizati de clipul care dezvaluie adevarul despre faimoasele casti

Marques Brownlee

Probabil ca sunteti la curent cu tranzactia realizata de Apple si Dr. Dre, in urma careia Beats Audio a trecut in proprietatea companiei cu sediul la Cupertino pentru fabuloasa suma de 3.2 miliarde de dolari, in aceasta tranzactie fiind inclus si un post pentru faimosul rapper/producator in cadrul Apple, unde va lucra impreuna cu diviziile Entertainment (muzica) si Hardware (accesorii) ale companiei.

In urma acestei stiri si a valului destul de mare de nemultumiri si sesizari din partea clientilor Beats, cum ca faimoasele casti ce costa peste $300, nu se ridica la nivelul pretului din punct de vedere al calitatii, Marques Brownlee, unul din cei mai apreciati analisti IT din Statele Unite si proprietarul canalului MKBHD de pe YouTube, a publicat in weekend un videoclip controversat (vezi clipul mai jos), in care explica care este adevarul din spatele acestor casti Beats, material video ce iar fi deranjat destul de tare pe cei de la Apple, dar si pe Dr. Dre, analistul anuntand pe contul personal de Twitter ca Beats ar vrea sa discute cu el pe aceasta tema.

Deocamdata nu avem alte detalii despre continutul emailului primit de Marques si nici de rezultatul discutiei, dar cu siguranta ca in zilele urmatoare vom afla mai multe informatii pe acest subiect.

marques brownlee

marques brownlee

Beats Audio nu este singura companie care investeste enorm in imagine sa, si mai putin in calitatea produselor sale. Ce parere aveti despre toata aceasta situatie oarecum incomoda pentru Apple, proprietarul actual al Beats Audio.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x