Oce PlotWave 500 un noul model de imprimanta de la Canon

Oce PlotWave 500

Canon anunta lansarea unei noi imprimante din gama Oce, este vorba despre Oce PlotWave 500 un model monocrom de format mare. Aceasta noua imprimanta este creata cu scopul de a deservi la imprimarea documentelor tehnice de volum mediu, completand astfel gama tehnologica Canon Radiant Fusion.

Oce PlotWave 500 se plaseaza chiar intre imprimantele de productie de volum mic Oce PlotWave 340 si 360 si Oce PlotWave 750 de volum mare si poate fi utilizata in acelasi timp si ca scanner si/sau copiator. In plus, este ideala pentru cei care activeaza in domeniul CAD (precum AEC, guvern/institutii publice, centre reprografice industriale si comerciale) cu volume de imprimare intre 7000 si 25000m2 pe an.

Noua imprimanta ofera o rezolutie de calitate de 600 x 1200 dpi la o viteza de 10 pagini A1 pe minut, modelul Oce PlotWave 500 este prevazut cu un panou de utilizare Oce ClearConnect cu ecran tactil, la fel ca si celelalte modele incluse în aceasta gama – asemanator cu tehnologia tabletelor – impreuna cu o unitate de procesare imbunatatita si capete de imprimare de ultima generatie. De asemenea, are o capacitate de patru role media, permitand pana la 730m2 de imprimare neintrerupta.

“Gama tehnologică Océ PlotWave a evoluat în ultimii cinci ani pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienţilor iar acum este o tehnologie foarte apreciată în domeniul producţiei de materiale imprimate în format mare, pe piaţa documentelor tehnice. Cel mai recent produs al nostru extinde gama de produse monocrome multifuncţionale Océ PlotWave şi aşteptăm cu nerăbdare să demonstrăm clienţilor punctele forte ale noului echipament şi să îi ajutăm să obţină rezultate excepţionale,” a afirmat Yuichi Miyano, Director al Wide Format Group, Canon Europa.

Vom reveni cu mai multe informatii despre acest model si pretul sau la timpul potrivit.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *