Detalii despre lansarea si accesoriile tabletei HTC Nexus 9

htc nexus 9

HTC Nexus 9 – Detalii accesorii si data lansare

Numeroase stiri despre viitoarea tableta din gama Nexus au tot circulat in mediul online. Au existat dileme despre compania care va fi partenera Google in realizarea viitoarei tablete, dar si dileme privind numele de lansare. Intr-un final, sursele fac referire la HTC Nexus 9, dar de mentionat este faptul ca am putea avea o surpriza in momentul anuntului oficial. Deci e vorba de un zvon.

@upleaks, una dintre sursele care a oferit multe informatii despre viitoarea tableta Nexus, sustine ca HTC Nexus 9 se va lansa in cateva luni, alaturi de alte smartphone-uri Nexus, la timp pentru noua versiune Android L. Intre timp, sursa a dezvaluit si cateva despre accesoriile pe care HTC Nexus 9 le va avea la dispozitie, cum ar fi husa Magic Cover, disponibila intr-o varietate de culori, alaturi de o versiune din piele. A mai mentionat chiar si existenta Keyboard Folio, o husa cu tastatura integrata.

Disponibilitatea HTC Nexus 9 va fi disponibila in multe, multe tari. De exemplu, @upleaks sustine ca varianta Wi-Fi va fi disponibila in multe tari, inclusiv Coreea si Japonia. Pe de alta parte, varianta LTE va fi disponibila in Europa, Russia, Vietnam, Tailanda, Malaezia, Japonia, Taiwan, Australia, Noua Zeelanda, Coreea si Hong Kong.

Nu se stiu detalii despre pretul acestei tablete, desi exista zvonuri ca va fi destul de scumpa, avand in vedere specificatiile high-end. Ramane sa vedem daca la IFA 2014 vom afla ceva detalii despre viitoarea tableta Nexus.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *