LG va prezenta o noua gama de frigidere la IFA2014 cu consum economic

frigidere

LG Electronics nu putea lipsa de la un asemenea eveniment cum este IFA 2014. Astfel, la fel ca si in anii anteriori vom avea parte de o gama variata de produse electronice si electrocasnice din partea sud coreenilor, printre acestea se va numara si noua gama de frigidere cu consum eficient de energie, care ajut la mentinerea prospetimii alimentelor si la depozitarea si organizarea acestora mult mai usor si mai convenabil.

Noua gama va beneficia de un nou comprsor invertor linear de la LG, cu o rata incredibila a energiei consumate (Total No Frost A+++ -20%). LG se lauda cu faptul ca sunt lideri ai industriei de frigidere in materie de eficienta, multumita congelatoarelor din partea inferioara. Acest lucru datorandu-se compresorului invertor linear care foloseste un piston drept in loc de un piston conventional, determinand astfel mai putina frictiune interna, o mai mare fiabilitate, o mai mare durabilitate si mai putin zgomot. In testele efectuate de catre VDE, frigiderele LG dotate cu tehnologia bazata pe acest compresor invertor linear s-au dovedit a fi cu aproximativ 32% mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie decat cele echipate cu compresoare cu piston conventional, contribuind in mod semnificativ la facturi mai mici la electricitate. VDE a remarcat, de asemenea, faptul ca sunt si cu pana la 25% mai silentioase, comparativ cu alte frigidere alimentate printr-un compresor obisnuit. Iar datorita durabilității sale, compresorul invertor linear LG are 10 ani garantie.

“Consumatorii europeni sunt foarte conștienți de aspectul eco și țin cont de importanța eficienței energetice atunci când aleg electrocasnice”, a declarat Seong-jin Jo, președinte și CEO al LG Electronics Home Appliance Company. “Ultimele frigidere LG au fost proiectate ținând cont de acest lucru. Fiecare model are o serie de tehnologii de ultimă oră care reduc emisia de dioxid carbon, în timp ce maximizează performanța și confortul utilizatorului.”

Publicul care viziteaza IFA 2014 la Berlin in perioada 3 – 10 septembrie pot vedea expusa noua gama de frigidere la standul LG in sala 11.2 din Messe Berlin. Pentru mai multe detalii despre noile produse accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *