Satellite Pro R50-B noul laptop accesibil creat pentru mediul de afaceri

Satellite Pro R50-b

Toshiba a anuntat astazi lansarea unui nou laptop din seria Satellite, este vorba despre modelul Satellite Pro R50-B.

Laptopul a fost construit cu scopul de a fi utilizat si a fi accesibil mediului de afaceri. Toshiba Satellite Pro R50-B este echipat cu un ecran de 15.6 inci in diagonala.

“Am imbunatatit noul Satellite Pro R50-B pentru ca utilizatorii de business sa poata beneficia de mai mult,” a declarat Eric Cariou, Vicepresedinte, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group la Toshiba Europe GmbH. “A fost conceput, creat si fabricat in laboratoarele Toshiba special pentru mediul de afaceri. Aceasta dezvoltare dedicata inseamna ca suntem capabili sa asiguram satisfacerea nevoilor IMM-urilor din punct de vedere al mobilitatii, securitatii si al fiabilitatii,  pentru ca am inteles nevoia acestora de flexibilitate si libertate de miscare. Avem atat de multa incredere in capabilitatile lui Satellite Pro R50-B incat l-am inclus si in programul nostru Reliability Guarantee.”

Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor, incluzand asigurarea protectiei laptopului, dar si a datelor stocate in acesta. R50-B a trecut cu brio o serie de testari “Highly Accelerated Life Tests (HALT)” realizate de institutul german TÜV Rheinland. Simuland ciclul de viata al unui laptop si supunandu-l la diferite niveluri de vibratie, caldura, impact accidental si presiune, aceste teste ofera certitudinea ca Satellite Pro R50-B poate face fata situatiilor nedorite. Pe langa design-ul robust care previne indoirea, Satellite Pro R50-B este un dispozitiv ce face fata cu succes utilizarii zilnice si de durata.

Pentru a proteja utilizatorii impotriva pierderii datelor, am inclus pe anumite modele hardware-ul de securitate “Trusted Platform Module” (TPM), pentru a ne asigura ca datele de business sunt in siguranta pe unitatea de stocare interna. Protectia suplimentara a datelor este asigurata de senzorul HDD 3D care blocheaza hard disk-ul in cazul socurilor, miscarilor sau impactului. Pentru siguranta impotriva virusilor si a altor amenintari, este preinstalata o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe.

Accesorii laptop Toshiba Satellite Pro R50-B

Accesorii laptop Toshiba Satellite Pro R50-B

Programul “Reliability Guarantee” al Toshiba este valabil doar pentru anumite modele si ofera siguranta suplimentara prin oferirea unei reparatii gratuite in primul an de la achizitionare, in cazul in care apare o problema. In plus, clientii vor primi si banii inapoi.

Specificatii Toshiba Satellite Pro R50-B:

 • Ecran: 39,6 cm (15,6”) 1366 x 768p HD, non-reflexiv
 • Procesoare: pana la a 4-a generatie Intel®CoreTM i5
 • Placi grafice: pana la Intel® HD 4400
 • Stocare: HDD cu capacitate de la 500 GB pana la 1TB
 • Unitate optica: optional DVD Super Multi Drive 9,5 mm
 • Memorie: pana la 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)
 • Conectivitate: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD slot, Intel® WiDiTM casti/microfon combo jack, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN
 • HD webcam
 • Sisteme de operare: Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 sau Windows 7 Professional
 • Securitate: senzor HDD 3D, Trusted Platform Module 1.2[1], port de blocare KensingtonTM
 • Baterie: pana la 7,5 ore[2]
 • Culoare: Negru
 • Dimensiuni: 379 x 258 x 23,95 mm
 • Greutate: de la 2,3 kg

Toshiba Satellite Pro R50-B este de saptamana aceasta disponibil in Europa la un pret incepand de la 1600 lei si creste in functie de optiunile hardware alese de client. 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *