StiriTelecom

Abonamente Telekom Romania (Oferte si preturi)

Abonamente Telekom Romania

Abonamente Telekom Romania

Incepand cu data de 13 septembrie, Romtelecom si Cosmote au fost rebranduite in numele Telekom Romania, anuntandu-se in acelasi timp noi oferte si abonamente Telekom Romania, foarte diferite de cele oferite clientilor Cosmote si Romtelecom pana acum.

De exemplu, la noile abonamente Telekom Romania pe segmentul de telefonie mobila, cel mai ieftin abonament este Nelimitat S, avand un pret de 9,95 euro, ce ofera minute si SMS-uri nelimitate in retea, 200 de minute/sms-uri nationale si minute internationale catre fix, alaturi de 200MB internet.

Abonamentul Nelimitat Date M ofera aceleasi servicii ca Nelimitat S, cu exceptia traficului de internet, fiind de 750MB cu viteze 4G si avand un pret de 14,95 euro.

Cel mai scump abonament de telefonie mobila este Nelimitat XXL, ce include minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si sms-uri nationale nelimitate, 400 de minute internationale catre mobil, 400 SMS-uri internationale catre mobil, 400 de minute in roaming, 5GB trafic de internet si 400MB in roaming. Pretul este de 49,95 euro. Mai jos aveti o imagine cu lista de abonamente Telekom Romania pe segmentul de telefonie mobila.

Abonamente Telekom Romania
 

Mai mult, exista si un pachet All Inclusive, ce ofera 3 abonamente de voce si date Mobil Nelimitat L, 3 smartphone-uri Samsung Galaxy Trend Lite, o tableta Galaxy Tab 4 T335, alaturi de un receiver HD cu reducere 100% pentru pachetul TV Televiziunea L, cu Eurosport 360HD, EXTRA Liga 1, MAXPAK si HBO GO. Pretul? 444 lei/luna. Unul destul de piperat pentru buzunarul romanului, dar cu destule beneficii.

Mai multe detalii despre abonamentele TV, internet si telefonie, puteti afla chiar de pe site-ul Telekom.ro

sursa

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!