LycaMobile – un nou operator telecom pe piata romaneasca

LycaMobile

Considerat cel mai mare operator telecom virtual – LycaMobile, se pregateste de intrarea pe piata romaneasca de telecom. Compania cu sediul central in Marea Britanie, va oferi servicii de voce si date clientilor din Romania la cartela si, posibil si pe abonament.

Recent operatorul a fost inregistrat la registrul comertului sub denumirea LycaMobile S.R.L si a primit autorizatie de functionare de la ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii), ceea ce inseamna, ca in cel mai scurt timp romanii vor putea beneficia de serviciile noului operator pentru a putea tine legatura cu rudele plecate peste hotare. Lycamobile este recunoscuta ca una din companiile care ofera servicii de voce international la un pret accesibil.

Deoarece un operator telecom virtual nu beneficiaza de intrastructura unei retele proprii, LycaMobile a trebuit sa negocieze cu operatorii locali. Conform Economica, LycaMobile a negociat deja si s-a inteles cu cei de la Telekom Romania (fost Cosmote si Romtelecom), astfel ca operatorul virtual va putea opera pe piata locala foarte curand.

LycaMobile ofera in prezent servicii de telecomunicatii in nu mai putin de 18 tari de pe tot globul, tari importante ca Franta, Italia, Statele Unite, Austria, Marea Britanie, si de la finalul acestui an, va activa si in Romania. Operatorul virtual telecom (MVNO) are in prezent peste 30 de milioane de clienti.

In momentul de fata, pe piata locala de telecom sunt activi operatorii Orange, Vodafone, RCS&RDS, 2K Telecom si Telekom Romania (recent rebranduit), la care se va adauga si LycaMobile, astfel, ca, concurenta va fi acerba pentru urmatorii 3 – 5 ani, iar ofertele, speram noi, pe masura.

sursa

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *