HTC lanseaza o editie de colectie One M8 UEFA Champions League

One M8 UEFA Champions League

In aceasta seara noul sezon UEFA Champions League 2014 – 2015  debuteaza oficial cu primele jocuri din grupele competitiei cu acelasi nume. HTC, unul din partenerii oficiali ai UCL, anunta cu aceasta ocazie lansarea editiei de colectie HTC One M8 UEFA Champions League. Telefonul este gravat cu emblema acestei competitii reprezentata de trofeul detinut in prezent de echipa de fotbal Real Madrid, care a castigat finala sezonului 2013 – 2014 invingand echipa Atletico Madrid cu scorul de 4 la 1.

Slefuit dintr-o singura bucata de aluminiu, smartphone-ul din editia de colectie – One M8 UEFA Champions League reflecta atentia extraordinara la detalii, atat din perspectiva designului, cat si a constructiei, fiind astfel atractiv pentru microbistii pasionati de performanta pe teren, dar si de cea a propriului smartphone.

Aceasta editie de colectie dedicata competitiei UCL beneficiaza de aceleasi specificatii hardware ca si modelul original lansat in luna martie, dupa Mobile World Congress: procesor quad-core Snapdragon 800, 2GB de RAM, carcasa metalica, dual camera UltraPixel, difuzoare stereo HTC Boomsound si Android 4.4 cu HTC Sense 6.0 UI.

Clientii HTC care vor achizitiona acest nou model editie limitata One M8 UEFA Champions League, pot beneficia si de aplicatia Android, HTC FootballFeed, cu ajutorul careia pot fi la curent cu toate noutatile si statisticile din UCL. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play store.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *