Samsung anunta camera mirrorless Samsung NX1 cu senzor de 28MP

Samsung NX1

Samsung Electronics a anuntat lansarea unei noi camere foto revolutionare, Samsung NX1, o camera mirrorless cu autofocus in 205 puncte de focalizare si cu un senzor APS-C BSI CMOS de 28MP.

Samsung NX1 este dotata cu puternicul procesor DRIMe V, care permite o reproducere cromatica superioara, precum si reducerea zgomotului de imagine, folosind nuclee puternice pentru imagistica de mare viteza de care fotografii au nevoie. Tehnologia revolutionara suporta si inregistrare video 4K UHD fara sa fie nevoie de alt echipament, astfel ca fotografii si cameramanii pot capta povesti in cel mai clar, curat si realist mod cu putinta.

„NX1 integrează cea mai avansată tehnologie Samsung de până acum din domeniul fotografiei și deschide o nouă eră a fotografiei pentru amatorii și profesioniștii din toată lumea”, a declarat Myoung Sup Han, Executive Vice President și Head of Imaging Business Team, IT & Mobile Communication business, Samsung Electronics. „O dată cu lansarea NX1, Samsung redefinește conceptul camerelor foto cu obiective interschimbabile, oferindu-le fotografilor posibilitatea de a atinge noi niveluri de calitate și expertiză în fiecare imagine captată.”

Construcția compactă a NX1 este rezistentă la praf și stropi de apă și are garnituri de cauciuc și etanșare pentru a proteja rotițele și butoanele. Acest design durabil ajută utilizatorii NX1 să profite de orice ocazie pentru a capta scene minunate indiferent de mediul în care se află în exterior. 

Vizorul electronic este un ecran XGA OLED cu 2,36 milioane de puncte, care le oferă utilizatorilor o experiență de compoziție extrem de aproape de realitate. Combinat cu procesorul de imagine DRIMe V, reduce timpul de declanșare la doar 0,005 secunde, pentru ca EVF-ul să reflecte scena fotografiată în timp real, fără întârzieri.

Ecranul FVGA Super AMOLED de 3.0 inci cu opțiuni tactile redă imaginile în mod natural. Singura cameră mirrorless cu ecran LCD și pe partea superioară, NX1 oferă o interfață ceafișează o serie de setări avansate, de la balansul de alb la statusul bateriei și modul de fotografiere, pentru un control rapid și ușor al camerei.

Samsung NX1 este o camera dotata cu functii dedicate segmentului pro de clienti, iar pretul acestui aparat este si el pe masura. Pretul camerei NX1 este £1300 (aproximativ 7200 RON) si aici discutam doar de body-ul (corpul) ei, obiectivul 50-150mm 2.8 S ED OIS nefiind inclus in acest pret.

Tot anul acesta Samsung a mai anuntat lansarea camerelor foto Galaxy K Zoom si NX Mini.

http://www.youtube.com/watch?v=KPuiRYHZSOU

http://www.youtube.com/watch?v=q_LzX6S0Pac

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *