Despachetare Lenovo S860 (video prezentare)

Despachetare Lenovo S860

Despachetare Lenovo S860

Lenovo a lansat de curand in cadrul unui eveniment grandios in Romania, noile telefoane din seriile A si S. Practic, Romania, reprezinta poarta de acces a producatorului chinez catre Uniunea Europeana, deoarece tara noastra este prima si singura tara momentan din UE, care comercializeaza oficial aceste smartphone-uri.

De curand, am primit si noi o unitate de teste Lenovo S860 de la magazinul de retail eMAG, motiv pentru care va prezentam astazi clipul de despachetare Lenovo S860, urmand ca in zilele urmatoare sa va oferim si review-ul complet cu toate informatiile tehnice si concluzia noastra la final despre acest terminal.

De unde il puteti achizitiona?

3 Comentarii

 1. Alex p.

  October 4, 2014 at 5:17 pm

  Mi-am achizitionat si eu acum 3 zile un Lenovo S860 pe care l-am urmarit peste tot pe net de cand a aparut. Este un telefon ce iti depaseste toate asteptarile, bine inchegat, cu o rezolutie a display-ului extraordinara, iar camera si bateria te lasa fara cuvinte. Face niste poze foarte foarte clare. L-am testat cu cateva jocuri de ultima generatie, printre care Asphalt 8, si nu are absolut nicio treaba, ruleaza impecabil. Dupa indelungi cautari pe internet, am reusit sa gasesc in Romania un distribuitor foarte serios pentru acest model. Pentru cine mai doreste sa si-l cumpere (chiar merita toti banii), cautati magazinul online LEOMI sau leomi.ro (sper sa nu se considere reclama, dar mie chiar mi-au fost de mare folos). Tin sa precizez ca am primit Factura, Chitanta si Certificat de Grantie 2 ANI valabila in tara. SUPER multumit de acest telefon!

  • Florin Popovici

   October 5, 2014 at 3:28 pm

   vom publica in curand un review complet si concluzia noastra despre acest model.

   Ti-am acceptat comentariul, desi e evidenta reclama ta :)

 2. Andruseac Dănuț

  January 30, 2017 at 6:55 pm

  din ce am auzit e un telefon bun

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *